sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 27.04.2024

Herkese merhaba. 27 Nisan Cumartesi günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Sivasspor – Konyaspor: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; Sivasspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sürpriz bir sonuç aldı. Şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe’den puan almayı başardılar. 2 kez geriye düştüğü maçta Koita ve Manaj’ın golleriyle 1 puanı kurtaran Yiğidolar karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de son 3 maçtır kaybetmeyen ve Avrupa umutlarını sürdüren Bülent Uygun’un öğrencileri bu hafta sonu Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Sivasspor’da Bengali Fode Koita ve Uğur Çiftçi kart cezalısı. Azizbek Turgunboev ise sakat. Konyaspor Süper Lig’de son 3 haftada 2. kez mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’a 2-0 kaybettiler. Puan alması beklenen Yeşil Beyazlılar vasat bir performans gösterdi ve haftayı puansız geçti. Fahrudin Omerovic’in ekibi düşme hattının 3 puan üzerinde. Ligin bitimine de 5 hafta kaldı ve özellike Konyaspor’un fikstürü pek kolay değil. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi güçlü rakipler ile de karşılaşacaklar. Bu hafta Sivasspor’a konuk olacak Konyaspor’da Uğurcan Yazgılı ve Teenage Hadebe kart cezalısı. Muhammet Demir ve Yasir Subaşı ise sakat olan isimler. Sivasspor geçen hafta Fenerbahçe’den puan aldı. 2 kez geriye düştükleri maçta 2-2 berabere kaldılar. Avrupa umutlarını sürdüren Sivasspor bu hafta Konyaspor karşısında 3 puan peşinde. Konyaspor ise son 2 maçından puan çıkartamadı. Trabzonspor ve Alanyaspor mağlubiyetleri ile düşme tehlikeleri devam ediyor. Bu hafta reaksiyon göstermeleri şart. Sivasspor gol yiyen bir takım. Konyaspor’dan reaksiyon bekliyorum. İki takımında gol bulacağı bir 90 dakika olur.

Hatayspor – Başakşehir: MS 2, 2.13 (iddaa) – 2.57 (Bets10) ; Hatayspor Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Volkan Demirel’in öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Antalyaspor deplasmanından puansız döndü. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Hatayspor ikinci yarıda yediği gollerle haftayı puansız geçti ve rakibine 2-1 kaybetti. Son 3 maçtır mağlubiyet alan Hatayspor tekrardan düşme hattına gerilemiş durumda. Bu hafta sonu ise Başakşehir’i konuk edecekler. Maç öncesinde Hatayspor’da Oğuzhan Matur ve Recep Burak Yılmaz sakat olan isimler. Başakşehir Süper Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta sonu iç sahada Çaykur Rizespor’u konuk eden İstanbul ekibi sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Avrupa yarışındaki rakibi Çaykur Rizespor karşısında önemli bir 3 puan aldılar ve umutlarını devam ettirdiler. Üst üste 2 maçtır kazanan Başakşehir, Süper Lig’de 5. sıraya yükselmiş durumda. Bu hafta Beşiktaş’ın Fenerbahçe’ye konuk olacağını düşünürsek, Başakşehir’in bu haftada 3 puan alması son derece önemli. Maç öncesinde Başakşehir’de Mahmut Tekdemir, Serdar Gürler ve Patryk Szysz sakat olan isimler. Hatayspor’un mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçen hafta Antalyaspor deplasmanında 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybeden Hatayspor düşme hattına geriledi. Bu hafta Başakşehir’i konuk edecekler. Başakşehir ise geçen hafayı kazanarak geçti. Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup eden Başakşehir 5. Sıraya yükseldi ve Avrupa umutları arttı. Bu hafta konuk olacakları Hatayspor deplasmanında da favoriler. Başakşehir’den 3 puan bekliyorum. Hatayspor deplasmanında kazanırlar.

Fenerbahçe – Beşiktaş: KGVAR ve 2.5 ÜST, 1.69 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı zora girdi. Geçen hafta Sivasspor deplasmanında kazanması beklenen Fenerbahçe sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2 kez öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Sarı Lacivertliler lider Galatasaray’ın kazandığı haftada 2 puan bıraktı ve rakibinin 4 puan gerisine düştü. Artık ipler tamamen Galatasaray’ın elinde. İsmail Kartal’ın ekibi kalan 5 haftada Galatasaray’ın en az 1 maçta puan kaybetmesini bekleyecek. Rams Park’ta oynanacak maçta da kazanmaları şart gözüküyor. Bu hafta sonu derbide Beşiktaş’ı konuk edecek Fenerbahçe’de Luan Peres ve Jayden Oosterwolde sakat olan isimler. Beşiktaş Süper Lig’de 5 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta Ankaragücü’nü konuk eden Siyah Beyazlılar mücadeleyi 2-0 kazandı. Kötü gidişatı sona erdiren Beşiktaş’ta bildiğimiz gibi takımın başında geçici olarak Serdar Topraktepe görev yapıyor. Hafta içi ise Türkiye Kupası yarı finalinde Ankaragücü deplasmanında golsüz berabere kalan Beşiktaş final umutlarını korudu. Süper Lig’de 4. sırada yer alan Siyah Beyazlılar bu hafta Kadıköy’de Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Jonas Svensson kart cezalısı. Ante Rebic, Amir Hadziahmetovic, Baktiyor Zaynutdinov ve Tayfur Bingöl’ün sakatlıkları devam ediyor. Fenerbahçe geçen hafta Sivasspor deplasmanında 2 puan bıraktı. Sivasspor deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. Son dakikada yedikleri golle galibiyeti kaçırdılar. Beşiktaş ise kötü gidişatı sona erdirdi. Vodafone Park’ta konuk ettikleri Ankaragücü’nü 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Derbide favori Fenerbahçe ama son dönemde kalesini gole kapatamıyorlar. Gollü bir 90 dakika beklentim var. Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş gol bulmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 6.19

Bets10 Bahis Oranı: 150.34