UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Borussia Dortmund İddaa Tahmini 07.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş heyacanı devam ediyor. Borussia Dortmund deplasmanda, PSG’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

PSG ve Borussia Dortmund arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. PSG kazanır 1.50, beraberlik 4.73, Borussia Dortmund kazanır ise 6.28 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde KGVAR ve 2.5 ÜST tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.

PSG’nin Kazanması Şart

PSG ilk maçta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Signal Iduna Park’ta konuk oldukları Borussia Dortmund’a 1-0 kaybettiler. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Luis Enrique’nin öğrencileri ikinci yarıda daha iyi bir performans gösterdi ve önemli pozisyonlar da buldu ama değerlendiremedi. PSG’nin finale kalabilmesi için bugün Parc des Princes’de en az 2 farklı kazanması gerekiyor. Tek farklı kazanmaları halinde ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Rövanş maçının favorisi olarak gösterilen PSG’de Lucas Hernandez ve Presnel Kimpenbe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Borussia Dortmund Avantajlı

Borussia Dortmund ilk maçta aldığı 1-0’lık galibiyet ile avantajı eline geçirdi. Signal Iduna Park’ta PSG’i 1-0 mağlup eden Borussia Dortmund’da moraller yerinde. Füllkrug’un attığı golle avantajı kapan Borussia Dortmund’un bugün alacağı her türlü beraberlik dahi finale kalmalarına yetecek. Finale çıkmaları halinde ise Real Madrid – Bayern Münih maçının galibi ile karşılaşacaklar. PSG maçı öncesinde Bundesliga’da Augsburg engelini de 5-1 ile geçen Edin Terzic’in ekibi moralli. Borussia Dortmund’da maç öncesinde Ramy Bensebaini’nin sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

PSG – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

PSG – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Lucas Hernandez ve Presnel Kimpenbe’nin sakatlıkları devam ediyor. Borussia Dortmund’da maç öncesinde Ramy Bensebaini’nin sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Danilo Pereira, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Zaire Emery, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Kylian Mbappe

Borussia Dortmund'un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ryerson, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Ian Maatsen, Emre Can, Marcel Sabitzer, Jadon Sancho, Julian Brandt, Marco Reus, Niclas Füllkrug

İddaa Tahmini

PSG ilk maçta beklentilerin uzağında kaldı. Kazanmaları beklenen maçta Borussia Dortmund’a 1-0 kaybettiler ve finale çıkma şansını zora soktular. Luis Enrique’nin ekibi rövanş maçının net favorisi ve finale kalmaları için 2 farklı kazanmak zorundalar. Borussia Dortmund ise moralli. Yarı final ilk maçında PSG’i iç sahada 1-0 mağlup ederek final kapısını aralayan bir Borussia Dortmund var. Rövanş maçında işleri tabi ki çok daha zor olacak. PSG maçın favorisi ama ben gollere yöneleceğim. PSG kalasini gole kapatamıyor. Bu sebeple tercihim karşılıklı gol var.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…