UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Borussia Dortmund Maç Tahmini 07.05.2024

PSG evinde Borussia Dortmund‘u konuk ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final Turu‘nun rövanşı, 7 Mayıs Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlıyor. Parc des Princes Stadı’nın ev sahipliği yapacağı dev maç, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, PSG galibiyetine 1.50, beraberliğe 4.79, Borussia Dortmund galibiyetine ise 6.24 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin Şampiyonlar Ligi’nde hazırladığı özel oran fırsatlarında ise PSG – Dortmund maçında KGVAR ve 2.5 Üst seçeneğini tercih edenlere, 30.00 oran kazanma şansı sunuyor.

PSG Kazanmak Zorunda

Fransa Ligue 1’de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden PSG, Luis Enrique yönetiminde rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna çevirdi. Son 6 sezonda 5 Fransa Ligue 1 şampiyonluğu bulunan ev sahibi, uzun yıllardır kurduğu Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hayaline bu kadar fala yaklaşmışken, taraftarı önünde kazanarak Yarı Final biletini cebine koymak istiyor. Barcelona deplasmanından aldığı 4-1’lik harika galibiyetle İspanyol devini geçerek Yarı Finalistler arasına girmeyi başaran PSG, Dortmund’a karşı deplasmanda 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı ve rövanşı taraftarı önünde kazanmak zorunda kaldı. İlk maçta mağlup olmalarına karşın, Luis Enrique ve öğrencilerinin gol çok yaklaştığını söyleyelim. Direklere takıla ve kaleci Kobel’i geçmeyi bir türlü başaramayan ev sahibi, deplasman mağlubiyetine rağmen sergilediği futbolla tura ortak olduğunu bizlere gösterdi. Hafta sonunda Fransa Ligue 1’i bay geçen ve Dortmund deplasmanının ardından dinlenme fırsatı bulan ev sahibi, tamamen rövanşa odaklanmış durumda.

Borussia Dortmund Kapıyı Araladı

Almanya Bundesliga’nın şampiyonluk yarışında erken havlu atan ve rotasını tamamen UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çeviren Borussia Dortmund, Edin Terzic yönetiminde tam 10 yıl sonra yarı final biletini cebine koymayı başardı. Önce ölüm grubu olarak gösterilen F Grubu’ndan lider çıkmayı başaran Sarı Siyahlılar, ardından PSV ve Atletico Madrid engellerini geçmeyi başardı. Yarı final eşleşmesinde ise PSG’yi ilk maç sahalarında konuk ettiler ve müthiş atmosferde Fransa şampiyonuna karşı sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldılar. Galibiyeti getiren gol karşılaşmanın ilk yarısında Niclas Füllkrug’tan geldi. Savunmada zor anlar yaşamasına rağmen taraftarı önünde kazanmayı bilen Dortmund, bu hafta deplasmana avantajlı çıkıyor. Her türlü beraberlik ve galibiyet, konuk ekibi finale taşıyacak. Hafta sonu Augsburg’a karşı sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrılmayı başaran Dortmund cephesinde, rövanş öncesi moraller yerinde.

PSG – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

PSG – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Lucas Hernandez ve Presnel Kimpenbe’nin sakatlıkları devam ediyor. Borussia Dortmund cephesindeise Ramy Bensebaini’nin sakatlığı bulunuyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Danilo Pereira, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Zaire Emery, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Kylian Mbappe.

Borussia Dortmund'un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ryerson, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Ian Maatsen, Emre Can, Marcel Sabitzer, Jadon Sancho, Julian Brandt, Marco Reus, Niclas Füllkrug.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk finalist belli oluyor. PSG ilk maçta aldığı 1-0’lık mağlubiyetin rövanşında, Dortmund’u iç sahada mağlup etmek zorunda. İlk maçta direklere takılan ve bir türlü golü bulamayan ev sahibi, aldığı mağlubiyete rağmen sergilediği futbolla tura ortağım dedi. Dortmund ise ilk maçtan istediğini aldı ve final kapısını araladı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde harika bir performans sergiliyorlar. İlk maçın aksine rövanşta iki takımında, karşılıklı gollerle 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.65

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mats Hummels attı, Dortmund zorlu Parc des Princes deplasmanında kazandı. İlk maçtan 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran Edin Terzic ve öğrencileri, PSG karşısında bir kez daha gol yemeden galip geldi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk finalisti olmayı başardı.