UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Bayern Münih İddaa Tahmini 08.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid evinde, Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma TV8,5 kanalından ekranlara gelecek.

Real Madrid ile Bayern Münih takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Real Madrid galibiyetine 1.90, beraberlik tercihine 3.97, Bayern Münih galibiyetine ise 3.86 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın KGVAR ve 2.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.

Real Madrid Şampiyonluğu Garantiledi

Real Madrid geçen hafta sonu La Liga’da şampiyonluğunu ilan etti. Cadiz’i 3-0 mağlup eden Real Madrid Barcelona’da puan kaybedince, bitime 4 hafta kala şampiyon oldu. Sezonun en önemli maçında ise bu hafta Bayern Münih’i konuk edecekler. Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih deplasmanında 2-2 berabere kalan Real Madrid, final umutlarını Bernabeu’ya taşıdı. İlk maçta Real Madrid’in golleri Brezilyalı yıldız Vinicius Junior’dan geldi. Rövanş maçının favorisi olarak gösterilen Real Madrid’de David Alaba dışında eksik bulunmuyor.

Bayern Münih Sürpriz Peşinde

Bayern Münih adına zor bir eşleşme olduğu çok açıktı ama ilk maçta Real Madrid’e karşı oyunun belli başlı bölümlerinde üstünlük kurmayı başardılar. Allianz Arena’da ilk maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Bayern Münih finale çıkma şansını korudu. En azından ilk maçta kaybetmemeleri önemliydi. Bu kez ise Real Madrid’e Bernbau’da konuk olacaklar. Bundesliga’da ise yokları oynayan Real Madrid şampiyonluğu Bayer Leverkusen’e kaptırırken, rakibini de şimdilik 15 puan gerisinde. Geçen hafta sonu Stuttgart’a 3-1 kaybetmişlerdi. Karşılaşma öncesinde Bayern Münih’de Bouna Sarr ve Kingsley Coman sakat olan isimler.

Real Madrid – Bayern Münih Maç Bilgileri

Real Madrid – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV8,5 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de David Alaba dışında eksik bulunmuyor. Bayern Münih’de Bouna Sarr ve Kingsley Coman sakat olan isimler.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo

Bayern Münih'in ilk 11'i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Naussair Mazroui, Eric Dier, Kim Min Jae, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sane, Jamal Musiala, Harry Kane, Thomas Müller

İddaa Tahmini

Real Madrid geçen hafta sonu La Liga’da şampiyon oldu. Cadiz’i 3-0 mağlup ettiler ve bitime 4 hafta kala şampiyona oldular. Şampiyonlar Ligi’nde ise geçen hafta Bayern Münih ile 2-2 berabere kalan Real Madrid final umutlarını korudu. Bayern Münih ilk maçta bana göre daha iyi oynayan taraftı. Real Madrid karşısında iyi oynadılar ve kolay teslim olmayacaklarını gösterdiler. Real Madrid maçın favorisi ama ben Bayern Münih’in kolay teslim olmayacağını düşünüyorum. Yine gollere yöneleceğim. Karşılıklı goller izleyeceğimiz zevkli bir 90 dakika olur.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…