UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Bayern Münih Maç Tahmini 08.05.2024

Real Madrid sahasında Bayern Münih‘i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final Turu‘nun rövanşı, 8 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Dev maç TV 8.5 ve EXXEN ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Real Madrid galibiyetine 1.95, beraberliğe 3.93, Bayern Münih galibiyetine ise 3.63 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesi Real Madrid – Bayern Münih maçında hazırladığı özel oran fırsatlarında ise KGVAR ve 2.5 Üst seçeneğini tercih edenlere, 30.00 oran kazanma şansı veriyor.

Real Madrid Deplasmanda Kaybetmedi

İspanya La Liga’da bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid cephesinde, tüm gözler UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi. Çeyrek final eşleşmesinde son şampiyon Manchester City’i harika bir taktiksel anlayışla tur dışına itmeyi başaran Carlo Ancelotti ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı olarak, şampiyonluğun en güçlü adayı haline geldi. Bayern Münih eşleşmesinin ilk maçında ise Allianz deplasmanına konuk olan İspanyol devi, 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 geriye düşerken, deplasmandan istediğini aldı ve ilk maç 2-2’lik beraberlikle sona erdi. Gol yükünü çeken isim Junior Vinicius olurken, attığı 2 golle beraberlikte başrol oynadı. Devler sahnesine bu tip maçları özellikle iç sahada ne kadar iyi oynadığını uzun yıllardır gösterdiği başarıyla ispatlayan Real Madrid, İspanya La Liga şampiyonluğunun ardından, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluğu istiyor.

Bayern Münih Turu İspanya’ya Bıraktı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yarı finalistlerinden biri olmayı başaran Bayern Münih, geçen sezon Thomas Tuchel yönetiminde Almanya Bundesliga şampiyonluğunu son maçta Dortmund’un ellerinden almayı başarırken, bu sezon 11 yıllık seri Bayer Leverkusen karşısında sona erdi. Sezon sonunda Tuchel ile yolların ayrılacağını açıklayan Bayern Münih’in bu sezon elinde kalan tek şans UEFA Şampiyonlar Ligi oldu. Uzun yıllar sonra sezonu kupasız kapatmak tehlikesiyle karşı karşıya kalan Alman devi, yarı finalist olarak Real Madrid karşısına çıkarken, maç 2-2’lik beraberlikle sona erdi. İlk yarıda daha üstün bir futbol sergilemesine karşın Real Madrid karşısında devre arasına 1-0 geride girdiler. İkinci yarıya ise yine daha iyi başlayan taraf Bavyera ekibi oldu ve 4 dakika içerisinde attığı 2 golle skoru 2-1’e getirdi. Bitime 7 dakika kala kalesinde beraberlik golünü gören ve iç saha avantajını iyi değerlendiremeyen Bayern Münih’in, İspanya deplasmanında işi oldukça zor.

Real Madrid – Bayern Münih Maç Bilgileri

Real Madrid – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid cephesinde David Alaba’nın sakatlığı devam ediyor. Bayern Münih takımında ise Bouna Sarr ve Kingsley Coman sakatlıkları bulunuyor.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo.

Bayern Münih'in ilk 11'i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Naussair Mazroui, Eric Dier, Kim Min Jae, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sane, Jamal Musiala, Harry Kane, Thomas Müller.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finalin adı belli oluyor. Real Madrid ve Bayern Münih ilk maçta birbirlerine üstünlük şansı vermezken, 2’şer gole imza attı. Hücum hattındaki etkisini sezon boyunca olduğu gibi bir kez daha ispatlayan iki takımda, final biletini kolay kolay bırakmayacağını gösterdi. Dev eşleşmenin rövanşında taraf bahsi oldukça zor. İki takımında 90 dakika sonunda yeniden rakip fileleri havalandırarak, mücadelede 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde bir kez daha tarih yazdı. Golsüz geçen ilk yarının ardından Bayern Münih 68. dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, bitime kısa bir süre kala İspanyol devinden sahneye Joselu çıktı. 3 dakika içerisinde attığı 2 golle, takımını UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale taşıdı. Kazananları tebrik ederiz.