UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Club Brugge Fiorentina İddaa Tahmini 08.05.2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi‘nde ilk finalist belli oluyor. 8 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadelede, Club Brugge ile Fiorentina karşı karşıya geliyor. Mücadelenin yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Bets10, Club Brugge galibiyetine 2.62, beraberliğe 3.40, Fiorentina galibiyetine ise 2.82 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Club Brugge – Fiorentina mücadelesinde KGVAR seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Club Brugge Kazanmak Zorunda

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde konuk olduğu Fiorentina deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle dönen Club Brugge, Antwerp deplasmanından aldığı 2-1’lik galibiyetle, Şampiyonluk Grubu’nda bitime 4 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 6’ya çıkardı. Şampiyonluk yolunda dev bir adım atan Nicky Hayen ve öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise final umutlarını koruyor. Fiorentina’ya karşı deplasmanda 2 kez geriye düşmesine rağmen skora dengeyi getiren ev sahibi, 61. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı ve uzatmalarda yediği golle ilk maçı kaybetti. İç sahada kazanmaktan başka şansı kalmayan Club Brugge, İtalyan ekibine karşı kolay teslim olmadı. Tam 29 dakika 10 kişi mücadele etmesine rağmen, rakibine son dakika golüyle kazanma şansı veren Club Brugge, evinde kazanarak 2 kulvarda birden etkisini sürdürmek istiyor.

Fiorentina Deplasmanda Avantajlı

İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyan Fiorentina, geçen hafta Hellas Verona deplasmanından aldığı 2-1lik mağlubiyetle, bitime 3 hafta kala 9. sırada yer aldı. Konferans Ligi potasıyla arasında 6 puan fark bulunan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, bir kez daha başarıyı Konferans Ligi’nde buldu ve son finalist olarak yarı final biletini cebine koydu. Club Brugge eşleşmesinin ilk maçından 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başaran Fiorentina, 2 kez öne geçtiği maçtan galibiyeti son dakika golüyle aldı. İlk dakikadan itibaren üstün bir futbol sergilemesine karşın, savunmada önemli açıklar veren konuk ekibin, 61. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele veren rakibi karşısında zor anlar yaşadığını söyleyelim. Belçika deplasmanına avantajla çıkacak olan Fiorentina, bu avantajı iyi değerlendirmek istiyor.

Club Brugge – Fiorentina Maç Bilgileri

Club Brugge – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Jan Breydel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Club Brugge cephesinde Raphael Onyedika kart cezalısı. Fiorentina’da ise Riccardo Sottil’in sakatlığı bulunuyor.

Club Brugge'un ilk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Nordin Jackers, Kyriani Sabbe, Joel Ordonez, Denis Odoi, Brandon Mechele, Jorne Spileers, Michal Skoras, Hans Vanaken, Ferran Jutlga, Thiago, Bjorn Meijer.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Nikola Milenkovic, Michael Kayode, Luca Ranieri, Cristiano Biraghi, Arthur, Nicolas Gonzalez, Bonaventura, Mandragora, Andrea Belotti, Jonathan Ikone.

İddaa Tahmini

Deplasmanda 29 dakika boyunca 10 kişi mücadele eden Club Brugge, 2 kez geriden gelerek skoru eşitlemeyi başarsa da, mağlubiyetten kurtulamadı. Fiorentina ise taraftarı önünde sahadan istediğini aldı. Tur umutları devam eden iki takımda, rövanşta skor üretmeye devam edecek ve karşılıklı gollerle final umutlarını kolay kolay bırakmayacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika sonunda rakip fileleri 1’er kez havalandırmayı başaran Club Brugge ve Fiorentina, birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı İç saha galibiyetinin ardından, deplasmandan beraberlikle çıkan Fiorentina, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ilk finalist oldu. Kazananları tebrik ederiz.