sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 08.05.2024

İddaa fikstüründe 8 Mayıs Çarşamba akşamı yer alan mücadeleleri, kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Club Brugge – Fiorentina: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde konuk olduğu Fiorentina deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle dönen Club Brugge, Antwerp deplasmanından aldığı 2-1’lik galibiyetle, Şampiyonluk Grubu’nda bitime 4 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 6’ya çıkardı. Şampiyonluk yolunda dev bir adım atan Nicky Hayen ve öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise final umutlarını koruyor. Fiorentina’ya karşı deplasmanda 2 kez geriye düşmesine rağmen skora dengeyi getiren ev sahibi, 61. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı ve uzatmalarda yediği golle ilk maçı kaybetti. İç sahada kazanmaktan başka şansı kalmayan Club Brugge, İtalyan ekibine karşı kolay teslim olmadı. Tam 29 dakika 10 kişi mücadele etmesine rağmen, rakibine son dakika golüyle kazanma şansı veren Club Brugge, evinde kazanarak 2 kulvarda birden etkisini sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyan Fiorentina, geçen hafta Hellas Verona deplasmanından aldığı 2-1lik mağlubiyetle, bitime 3 hafta kala 9. sırada yer aldı. Konferans Ligi potasıyla arasında 6 puan fark bulunan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, bir kez daha başarıyı Konferans Ligi’nde buldu ve son finalist olarak yarı final biletini cebine koydu. Club Brugge eşleşmesinin ilk maçından 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başaran Fiorentina, 2 kez öne geçtiği maçtan galibiyeti son dakika golüyle aldı. İlk dakikadan itibaren üstün bir futbol sergilemesine karşın, savunmada önemli açıklar veren konuk ekibin, 61. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele veren rakibi karşısında zor anlar yaşadığını söyleyelim. Belçika deplasmanına avantajla çıkacak olan Fiorentina, bu avantajı iyi değerlendirmek istiyor. Deplasmanda 29 dakika boyunca 10 kişi mücadele eden Club Brugge, 2 kez geriden gelerek skoru eşitlemeyi başarsa da, mağlubiyetten kurtulamadı. Fiorentina ise taraftarı önünde sahadan istediğini aldı. Tur umutları devam eden iki takımda, rövanşta skor üretmeye devam edecek ve karşılıklı gollerle final umutlarını kolay kolay bırakmayacaktır.

Real Madrid – Bayern Münih: KGVAR ve 2.5 ÜST, 1.54 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; İspanya La Liga’da bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid cephesinde, tüm gözler UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi. Çeyrek final eşleşmesinde son şampiyon Manchester City’i harika bir taktiksel anlayışla tur dışına itmeyi başaran Carlo Ancelotti ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı olarak, şampiyonluğun en güçlü adayı haline geldi. Bayern Münih eşleşmesinin ilk maçında ise Allianz deplasmanına konuk olan İspanyol devi, 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 geriye düşerken, deplasmandan istediğini aldı ve ilk maç 2-2’lik beraberlikle sona erdi. Gol yükünü çeken isim Junior Vinicius olurken, attığı 2 golle beraberlikte başrol oynadı. Devler sahnesine bu tip maçları özellikle iç sahada ne kadar iyi oynadığını uzun yıllardır gösterdiği başarıyla ispatlayan Real Madrid, İspanya La Liga şampiyonluğunun ardından, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluğu istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yarı finalistlerinden biri olmayı başaran Bayern Münih, geçen sezon Thomas Tuchel yönetiminde Almanya Bundesliga şampiyonluğunu son maçta Dortmund’un ellerinden almayı başarırken, bu sezon 11 yıllık seri Bayer Leverkusen karşısında sona erdi. Sezon sonunda Tuchel ile yolların ayrılacağını açıklayan Bayern Münih’in bu sezon elinde kalan tek şans UEFA Şampiyonlar Ligi oldu. Uzun yıllar sonra sezonu kupasız kapatmak tehlikesiyle karşı karşıya kalan Alman devi, yarı finalist olarak Real Madrid karşısına çıkarken, maç 2-2’lik beraberlikle sona erdi. İlk yarıda daha üstün bir futbol sergilemesine karşın Real Madrid karşısında devre arasına 1-0 geride girdiler. İkinci yarıya ise yine daha iyi başlayan taraf Bavyera ekibi oldu ve 4 dakika içerisinde attığı 2 golle skoru 2-1’e getirdi. Bitime 7 dakika kala kalesinde beraberlik golünü gören ve iç saha avantajını iyi değerlendiremeyen Bayern Münih’in, İspanya deplasmanında işi oldukça zor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finalin adı belli oluyor. Real Madrid ve Bayern Münih ilk maçta birbirlerine üstünlük şansı vermezken, 2’şer gole imza attı. Hücum hattındaki etkisini sezon boyunca olduğu gibi bir kez daha ispatlayan iki takımda, final biletini kolay kolay bırakmayacağını gösterdi. Dev eşleşmenin rövanşında taraf bahsi oldukça zor. İki takımında 90 dakika sonunda yeniden rakip fileleri havalandırarak, mücadelede 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 2.40

Bets10 Bahis Oranı: 900.0