Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Nice İddaa Tahmini 19.05.2024

19 Mayıs Pazar akşamı Fransa Ligue 1‘de sezon sona eriyor. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadelede, Lille evinde Nice’ı konuk edecek. İki ezeli rakibin 3 puan mücadelesini beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Genzobet, Lille galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.15, Nice galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.77, 2.5 Alt 2.04 oran kazandrıyor.

Lille Evinde Favori

UEFA Avrupa Konferans Ligi vedasının ardından rotasını tamamen Fransa Ligue 1’e çeviren Lille, doğrudan UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmak için mücadele veriyor. Konferans Ligi’nde iyi bir sezon geçiren Fonseca ve öğrencileri, yarı final biletini Aston Villa’ya kaptırdı. Fransa Ligue 1’de ise 6 hafta boyunca namağlup yoluna devam etmeyi başaran ev sahibi, son 4 haftanın 2’sinde ise mağlup olmaktan kurtulamadı. Monaco ve Lyon mağlubiyetleriyle 2. sıra umutlarını kaybeden Lillei Metz ve Nantes galibiyetleriyle ise 3. sıradaki yerini korudu. En yakın rakibi Brest ile arasında sadece averaj farkı bulunan Lille, rakibinden 2 gol önde. Son hafta kazanmak için sahaya çıkacak olan ev sahibinde, atılacak her golün önemli olduğunu söyleyelim.

Nice 10 Kişiyle Direnemedi

Nice geçtiğimiz hafta taraftarı önünde şampiyonluğunu ilan eden PSG’yi konuk etti. Dev maça kazanmak zorunda çıkan Farioli ve öğrencileri, 5 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik serisini şampiyon karşısında sürdüremedi. Maça iyi başlamayan ve ilk 23 dakikada 2-0 geriye düşen konuk ekip, Ali Cho’nun golüyle farkı 1’e indirmeyi başarsa da, 75. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etti ve mağlubiyetten kurtulamadı. Şampiyonlar Ligi umutlarını kaybeden Nice, UEFA Avrupa Ligi’ne ise gitmeyi garantiledi. Son maç konuk ekip adına prestij dışında bir anlam taşımıyor. Lille deplasmanında boy gösterecek olan Nice, kazanmak zorunda olan bir rakiple karşı karşıya gelecek.

Lille – Nice Maç Bilgileri

Lille – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille’de Lucas Chevalier ve Samuel Umtiti’nin sakatlıkları devam ediyor. Nice cephesinde ise Sofiane Diop’un sakatlığı bulunuyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Leny Yoro, Santos Carvalho, Ismaily, Gabriel Gudmundsson, Yusuf Yazıcı, Remy Cabella, Nabil Bentaleb, Angel Gomes, Edon Zhegrova.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Marcin Bulka, Jordan Lotomba, Antoine Mendy, Dante, Mohamed-Ali Cho, Romain Perraud, Moffi, Melvin Bard, Badredine Bouanani, Gaetan Laborde.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son haftaya girilirken, Lille evinde kazanmak zorunda. Şampiyonlar Ligi biletiyle sezonu kapatmak isteyen ev sahibi, hedefsiz kalan Nice karşısında favori. Lille sezon boyunca gösterdiği etkiyi sürdürecek ve taraftarı önünde sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille taraftarı önünde 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e getirmeyi başarsa da, yediği son dakika golüyle galibiyeti kaçırdı ve Nice karşısında sahadan 1 puanla ayrıldı. Beraberliğin ardından Fonseca ve öğrencileri, sezonu 4. sırada bitirmek zorunda kaldı.