Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Brest Maç Tahmini 19.05.2024

Fransa Ligue 1‘de son haftaya girilirken, 11. sırada yer alan Toulouse ile 4. sıradaki Brest karşı karşıya geliyor. 19 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Toulouse galibiyetine 3.55, beraberliğe 3.95, Brest galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.62, 2.5 Alt 2.29 oran kazandırıyor.

Toulouse Ligde Kalmayı Başardı

Fransa Ligue 1’de 33 haftayı 11 galibiyet, 10 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan Toulouse, düşme tehlikesini atlattı. Ev sahibi son haftalarda gösterdiği etkiyle düşme hattından uzaklaşmayı başarırken, etkili hücum performansıyla da dikkat çekti. Son 7 haftadan 4 galibiyet çıkaran ve sadece Montpellier karşısında sahadan eli boş ayrılan Carles Martinez’in öğrencileri, son olarak geçtiğimiz hafta Ligue 1’in şampiyonu PSG’yi deplasmanda mağlup etti. Zorlu Parc des Princes deplasmanından 3 puanı 3 golle alan ev sahibi, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Son 5 haftanın tamamında skor üretmeyi başarmalarına karşın, kalelerini ise gole kapatamadılar. Toulouse takımının son 5 maçında 2.5 gol barajının aşıldığını söyleyelim.

Brest Şampiyonlar Ligi Hedefinde

Fransa Ligue 1’de son haftaya girilirken, Brest 33 haftadan topladığı 58 puanla Şampiyonlar Ligi’nde ön elemelere katılmaya hak kazandı. Doğrudan gruplara kalma şansı ise konuk ekipte son hafta devam ediyor. 3. sıradaki Lille’in sadece 2 averaj gerisinde kalan Eric Serge Roy ve öğrencileri, bu hafta Toulouse deplasmanında galibiyet arayacak. 33 haftayı 16 galibiyet, 10 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza attı. Haftalardır yerini kaybetmesi beklenilen Brest, sonunda istediğini aldı ve Şampiyonlar Ligi potasını bırakmadı. Son 2 haftada Nantes ve Reims ile berabere kalan konuk ekip, Toulouse deplasmanında 3 puanla çıkarak, doğrudan Şampiyonlar Ligi gruplarına adını yazdırmak istiyor.

Toulouse – Brest Maç Bilgileri

Toulouse – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse cephesinde Moussa Diarra kart cezalısı. Brest takımında ise Pierre Lees-Melou’nun sakatlığı devam ederken, Bradley Locko ise kart cezalısı.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Rasmus Nicolaisen, Logan Costa, Mawissa Elebi, Babicka Shavy, Yann Gboho, Cristian Yepes, Vincent Sierro, Niklas Schmidt, Aron Donnum, Thijs Dallinga.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Kenny Lala, Brendan Chardonnet, Lilian Brassier, Kamory Doumbia, Romain Del Castillo, Hugo Magnetti, Martin Satriano, Mahdi Camara, Pereira Lage, Steve Mounie.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de bu sezon gösterdiği başarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Brest, Şampiyonlar Ligi’nde ön elemelere katılmaya hak kazandı. Konuk ekip harika sezonda gruplara doğrudan katılmak için son maçta mücadele verecek. Galibiyete ihtiyacı olan Brest, Toulouse engeline takılmayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.71

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Brest deplasmanda Mahdi Camara, Jordan Amavi ve Kenny Lala’nın golleriyle kazandı. 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, 90 dakika boyunca Toulouse’a gol şansı vermedi. Konuk ekip aldığı 3 puanla, Fransa Ligue 1’de sezonu 3. olarak bitirmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.