Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Rennes İddaa Tahmini 19.05.2024

beIN CONNECT ekranlarından 19 Mayıs Pazar akşamı naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in son hafta mücadelesinde, Reims ile Rennes karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati ise 22:00.

Betroad, Reims galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.70, Rennes galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.49, beraberliğe 3.00, konuk ekibe ise 2.19 oran veriyor.

Reims’te Diawara Etkisi

Reims yeni hocasıyla galibiyet hasretine son verdi. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini uzun bir süre önce atlatan Reims, Avrupa potasına ise bir türlü yetişemedi. 6 hafta boyunca devam eden puan kayıplarının ardından, William Still ile yollar ayrıldı. 6 haftayı 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, geçen hafta göreve Samba Diawara’yı getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını iç sahada Marsilya’ya karşı veren Reims, Konferans Ligi için mücadele veren rakibine karşı sahadan 1-0’lk galibiyetle ayrıldı ve kabustan uyandı. Ligue 1’in 10. sırasında yer alan ev sahibinin, sezon hedefleri sona ermesine rağmen, Samba Diawara yönetiminde galibiyetlere devam etmek istiyorlar.

Rennes İstikrardan Uzak

Rennes, Fransa Ligue 1’de son haftaya girilirken, Konferans Ligi potasına yetişemedi. Sezon ortasında göreve gelen Julien Stephan istikrardan uzak sonuçlara çare bulmayı başaramazken, 33 haftayı 12 galibiyet, 10 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, Konferans Ligi potasında yer alan Lens’in 4 puan gerisinde kaldı. Geçen hafta Lens’i iç sahada konuk eden ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan Rennes, önüne gelen şansı iyi değerlendiremedi. Son 9 haftanın 6’sında puan kaybeden konuk ekip, sezonun ilk haftalarından itibaren olduğu gibi, son haftalarda da istikrardan uzak kaldı. Son maçına Reims deplasmanında çıkacak olan konuk ekip, kendisi gibi sezonu erken kapatan Reims karşısında galibiyet arayacak.

Reims – Rennes Maç Bilgileri

Reims – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims takımında Joseph Okumu, Benjamin Stambouli, Valentin Edoa ve Mohamed Daramy’nin sakatlıkları devam ediyor. Rennes cephesinde ise Arthur Theate ve Mahamadou Nagida’nın sakatlıkları devam ederken, Arnaud Kalimuendo ise kart cezalısı.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Sergio Akieme, Yunis Abdelhamid, Azor Matusiwa, Oumar Diakite, Thomas Foket, Reda Khadra, Marshall Munetsi, Junya Ito, Keito Nakamura, Michael Richardson.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Warmed Omari, Guela Doue, Jeanuël Belocian, Christopher Wooh, Desire Doue, Enzo Le Fee, Amine Gouiri, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Kümede kalmayı garantileyen ve 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Reims ile son haftalarda istikrardan uzak kalan ve galibiyet adına zorlanan Rennes karşı karşıya geliyor. Sezonun son maçında kazanmak isteyen iki takımında, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.31

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Reims galibiyetiyle sona eren Fransa Ligue 1 mücadelesinde, iki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başardı. Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, ev sahibi 2 golle galip gelirken, konuk ekip ise tek golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.