sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 27.04.20243

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Manchester United – Burnley: MS 1, 1.33 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Manchester United Premier Lig’de 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Geçtiğimiz hafta içi Old Trafford’da Sheffield United’ı konuk eden Kırmızı Şeytanlar mücadeleden 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Son sıradaki rakibi karşısında 2 kez geriye düştüler ama pes etmediler. Premier Lig’de Avrupa umutlarını devam ettirmek isteyen Erik ten Hag’ın ekibi bu hafta sonu konuk edeceği Burnley karşısında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Victor Lindelöf, Jonny Evans, Raphael Varane, Anthony Martial, Markus Rashford ve Lisandro Lopez’in sakatlıkları sürüyor. Burnley Premier Lig’de geçen hafta sonu önemli bir galibiyet elde etti. Düşme hattında ve son sırada yer alan Sheffield United’ı Bramall Lane’de 4-1 mağlup ederek kümede kalma umutlarını devam ettirdiler. Premier Lig’de puanını 23 yapan Burnley, Nottingham Forest ve Luton Town’un puan kaybettiği haftada en karlı takım olarak dikkat çekti. Bu hafta sonu ise Old Trafford’da sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Burnley’de Jordan Beyer, Aaron Ramsey ve Nathan Redmond sakat olan isimler. Manchester United hafta İçi Old Trafford’da konuk ettiği Sheffield United’ı 4-2 ile geçti. 2 kez geriye düştükleri maçtan 3 puan çıkartmayı başaran Kırmızı Şeytanlar bu hafta Burnley’i konuk edecek. Burnley ise geçen hafta Sheffield United deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibini 4-1 mağlup ettiler ve kümede kalma umutlarını sürdürüyorlar. Burnley adına zor bir maç olacak. Manchester United’ın Avrupa umutları sürüyor. Kazanmalarını bekliyorum.

Newcastle United – Sheffield United: H1, 1.29 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Newcastle United geçen hafta içi konuk olduğu Crystal Palace deplasmanından puansız döndü. Selhurst Park’ta ikinci yarıda yedikleri gollerle rakibine 2-0 kaybettiler. 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Eddie Howe’un ekibi Manchester United’ın kazandığı haftadan puan çıkartamadı. Bu hafta sonu ise St. James Park’ta Sheffield United’ı konuk edecekler. Maçın net favorisi olarak gösterilen Newcastle United’da Kieran Trippier, Nick Pope, Sven Botman, Matt Targett, Joe Willock ve Joelinton sakat olan isimler. Sheffield United adına artık kümede kalma umutları iyice azaldı. Bugün konuk olacakları Newcastle United deplasmanında kaybetmeleri halinde küme düşmeleri kesinleşecek. Chris Wilder’ın ekibinin önümüzdeki sezon Championship’te mücadele etmesi artık kesin gibi diyebiliriz. Geçen hafta içi Old Trafford’da Manchester United’a 4-2 kaybeden Sheffield United son sırada yer alıyor. Bu hafta Newcastle United deplasmanında da işleri zor. Maç öncesinde Sheffield United’da Max Lowe, Tom Davies, Chris Basham ve John Egan’ın sakatlıkları bulunuyor. Newcastle United geçen hafta içi Selhurst Park’ta Cryrstal Palace’a direnemedi. İkinci yarıda yedikleri gollerle mücadeleyi 2-0 kaybettiler. 4 maç aradan sonra mağlup olan Eddie Howe’un ekibi bu hafta Sheffield United’ı ağırlayacak. Sheffield United ise Premier Lig’de son sırada bulunuyor. Geçen hafta Manchester United deplasmanında 4-2 kaybettiler ve ligde kalma şansları iyice azaldı. Newcastle United farklı kazanarak moral bulur.

Aston Villa – Chelsea: MS 1, 1.95 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; Aston Villa Premier Lig’de geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Villa Park’ta konuk ettikleri Bournemouth’u 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Son 2 maçta Arsenal ve Bournemouth karşısında kazanmayı başaran Unai Emery’nin öğrencileri 4. sıradaki yerini koruyor. Tottenham ile aradaki puan farkını 6’ya çıkartan Aston Villa bu hafta sonu Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Aston Villa’da Tyrone Mings, Emilano Buendia, Boubacar Kamara ve Jacob Ramsey sakat olan isimler. Chelsea geçtiğimiz hafta içi Emirates’de Arsenal’a konuk oldu ve sahadan puansız ayrıldı. Londra derbisinde rakibine 5-0 kaybeden Pochettino’nun ekibi uzun bir aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Premier Lig’de 7 maç aradan sonra kaybeden Maviler bu hafta sonu ise Aston Villa’nın konuğu olacak. Avrupa umutları devam eden Chelsea’nin kalan 4 haftada alacağı 1 puanın bile önemi oldukça büyük. Maç öncesinde Chelsea’de Reece James, Romeo Lavia, Christopher Nkunku ve Lewi Colwill’in sakatlıkları bulunuyor. Aston Villa geçen hafta Bournemouth’u konuk etti ve hata yapmadı. Karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılan Unai Emery’nin ekibi ilk 4 umutlarını da iyice arttırdı. Bu hafta Villa Park’ta Chelsea’yi konuk edecekler. Chelsea ise geçen hafta içi Londra derbisinde Arsenal’a farklı kaybetti. Mücadeleden 5-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Chelsea’nin 7 maçlık yenilmezlik serisi de sonlandı. Aston Villa’dan galibiyet bekliyorum. Chelsea karşısında da kazanarak 4. Sıradaki yerini korurlar. 

Toplam İddaa Oranı: 3.34

Bets10 Bahis Oranı: 5.47