sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 27.04.2024

27 Nisan Cumartesi gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Atletico Madrid – Athletic Bilbao: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Atletico Madrid’de moraller bozuk. Geçen hafta sonu Mendizorrotza’da Alaves’e konuk olan Diego Simeone’nin ekibi sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 5 haftada tam 3 kez mağlubiyet alan Atletico Madrid’in ilk 4 şansı da tehlikede. Bu hafta sonu Wanda Metropolitano’da Athletic Bilbao’yu konuk edecekler. Athletic Bilbao’nun sadece 3 puan önündeler ve bu hafta kaybetmeleri halinde 5. sıraya gerileyecekler. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Stefan Savic kart cezalısı. Memphis Depay ve Gabriel Paulista ise sakat olan isimler. Athletic Bilbao son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı. Ernesto Valverde’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Granada ile yenişemedi. Rahat kazanmaları beklenen maçta rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanamayan Bask ekibi ilk 4 umutlarını devam ettirmek istiyor. Bu hafta sonu Atletico Madrid’in konuğu olacakları ve kazanmaları halinde 4. sıraya yükselecekler. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da Oscar De Marcos kart cezalısı. Atletico Madrid’de moraller bozuk. Borussia Dortmund’a Şampiyonalar Ligi’nde elenen Atletico Madrid, geçen hafta sonu ise La Liga’da Alaves’e 2-0 kaybetti. Bu hafta ise Athletic Bilbao ile ilk 4 yarışını yakından ilgileren bir 90 dakikaya çıkacaklar. Athletic Bilbao’nun ilk 4 hedefi için kazanması şart ama Wanda Metropolitano’da işleri kolay değil. Gollere yöneleceğim. Hem Atletico Madrid’den hem de Athletic Bilbao’dan gol beklentim var. 

West Ham – Liverpool: MS 2, 1.36 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; West Ham Premier Lig’de geçen haftayı puansız geçti. Konuk oldukları Crystal Palace deplasmanından 5-2’lik mağlubiyet ile döndüler. Premier Lig’de son 2 maçını kaybeden David Moyes’un öğrencileri Avrupa umutlarını zora soktu. Son dönemde kazanmakta zorlanan bir West Ham izliyoruz. Bu hafta sonu Londra’da Liverpool’u konuk edecek olan West Ham’ı yine zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Nayef Aguerd ve George Earthy’nin sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta içi Merseyside derbisinde Everton ile karşılaşan Liverpool mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Goodison Park’ta özellikle savunmada yapılan hatalar maça damgasını vurdu ve Jurgen Klopp’un ekibi haftayı mağlubiyet ile kapattı. Bu yenilginin ardından şampiyonluk şansı da iyice azalan Liverpool en azından son haftaya kadar umutlarını sürdürme hedefinde. Tabi bunun içinde önce West Ham deplasmanında kazanmaları gerekecek. Maç öncesinde Liverpool’da Conor Bradley, Joel Matip ve Diogo Jota sakat olan isimler. West Ham geçen hafta Crystal Palace deplasmanında farklı bir yenilgi ile döndü. Selhurst Park’ta rakibine 5-2 kaybettiler. Son 2 maçtan puan çıkartamayan West Ham bu hafta Liverpool’u konuk edecek. Liverpool ise geçen hafta içi Goodison Park’tan çıkamadı. Everton’a Merseyside derbisinde 2-0 mağlup oldular ve şampiyonluk şansları iyice azaldı. Klopp’un ekibi bu hafta kazanacaktır ama şampiyonluk umutlarının zor olduğunu da belirtmek gerek. 

Fulham – Crystal Palace: MS 2, 3.20 (iddaa) – 3.50 (Bets10) ; Fulham Premier Lig’de geçen hafta sonu Craven Cottage’de konuk ettiği Liverpool’dan puan alamadı. Rakibine 3-1 kaybettiler ve son 4 maçta 3. kez mağlubiyet yaşadılar. Premier Lig’de son 5 haftada ise sadece 1 galibiyet alabilen Marco Silva’nın öğrencileri hedefsiz kaldı diyebiliriz. Bu hafta sonu ise formda Crystal Palace’ı ağırlayacaklar. Maç öncesinde Fulham’da Willian’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Crystal Palace Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi yine sürpriz bir 3 puan aldı. Selhurst Park’ta konuk ettikleri Newcastle United’ı 2-0 mağlup ettiler ve galibiyet serisini 3 maça çıkarttılar. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan 9 puan çıkartan Oliver Glasner’in öğrencileri Liverpool’u 1-0, West Ham’ı 5-2 ve son olarak Newcastle United’ı 2-0 ile geçti. Newcastle United karşısında Crystal Palace’a galibiyeti getiren gollerle ise Mateta’dan geldi. Bu hafta Fulham’a konuk olacak Crystal Palace’da Sam Johnstone, Marc Guehi ve Cheick Doucoure sakat olan isimler. Fulham geçen haftayı puansız geçti. İç sahada konuk ettikleri Liverpool’a 3-1 mağlup oldular. Premier Lig’de son 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Fulham formsuz diyebiliriz. Crystal Palace ise son 3 maçını kazanarak geçti. Liverpool, West Ham ve Newcastle United maçlarından 9 puan çıkarttılar. İki takımında Premier Lig’de bitime 4 hafta kala hedefi kalmadı ama Crystal Palace son dönemde çok formda. Craven Cottage’de Fulham karşısında kazanarak galibiyet serisini 4 maça çıkartırlar.

Toplam İddaa Oranı: 6.96

Bets10 Bahis Oranı: 10.08