LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Atletico Madrid İddaa Tahmini 22.05.2022

İspanya La Liga’da ilk 4’de yer almayı garantileyen Atletico Madrid, Anoeta’da Real Sociedad’ın konuğu olacak. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve Smart Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Real Sociedad ile Atletico Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Real Sociedad galibiyetinin 2.78, beraberlik tercihinin 3.30, Atletico Madrid galibiyetinin ise 2.72 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Real Sociedad’dan 3 Puan

Real Sociedad, geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir 3 puan elde etti. La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Üstelik 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartmayı başaran Real Sociedad’da moraller yerinde. Bu galibiyet ile sezonu 6. sırada tamamlamayı garantileyen Real Sociedad, önümüzdeki sezon Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Sezonun son maşında Anoeta’da Atletico Madrid’i konuk edecekler. Maç öncesinde Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal, Carlos Fernandez ve Ander Barranetxea’nın sakatlıkkları devam ediyor.

Atletico Madrid Galibiyet Peşinde

Atletico Madrid, bu sezon şampiyonluk yarışından uzak kaldı. La Liga’da sezonu 3. sırada tamamlamaya yakın olduklarını belirtelim. 4. sıradaki Sevilla ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Geçtiğimiz hafta sonu Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Sevilla ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da oynadığı son 3 karşılaşmadan 7 puan çıkartan Diego Simeone’nin ekibi, bu hafta Real Sociedad deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Joao Felix’in sakatlığı devam ediyor.

Real Sociedad – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Real Sociedad – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal, Carlos Fernandez ve Ander Barranetxea’nın sakatlıkları devam ediyor. Atletico Madrid’de Joao Felix’in sakatlığı devam ediyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Diego Rico, Aihen Munoz, Mikel Merino, Assier Illaramendi, Igor Zubeldia, Rafinha, Portu, Alexander Sörloth,

Atletico Madrid’in 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Felipe, Jose Gimenez, Renan Lodi, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Matheus Cunha

İddaa Tahmini

Real Sociedad, Anoeta’da etkili bir takım. Atletico Madrid’in ise hedefi yok ve ilk 4’de yer almayı garantilediler. Gollü bir maç beklentim var.  Hem Real Sociedad hem de Atletico Madrid gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad evinde kaybetti. Anoeta’da Atletico Madrid’e 2-1 kaybettiler.