UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ferencvaros Trabzonspor İddaa Tahmini 08.09.2022

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında Ferencvaros evinde, temsilcimiz Trabzonspor’u konuk edecek. Zorlu mücadele saat 22.00’de start alaca ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Ferencvaros ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Ferencvaros kazanır 2.42, beraberlik 3.50, Trabzonspor kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.

Ferencvaros Lige İyi Başladı 

Ferencvaros, Macaristan Ligi’nde sezona çok iyi başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Ujpest deplasmanına konuk olan Ferencvaros, sahadan 6-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Ligde üst üste 5. galibiyetini aldılar ve liderliğini devam ettiriyorlar. UEFA Avrupa Ligi’nde ise H Gurubunda yer alacan olan Macaristan ekibi, Trabzonspor, Monaco ve Kızılyıldız ile aynı grupta mücadele edecek. Grubun ilk maçında ise Groupama Arena’da Trabzonspor ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Ferencvaros’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Trabzonspor’da Rota Avrupa Ligi 

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Süper Lig’de konuk olduğu Ümraniyespor deplasmanından 3 puan ile döndü. Trezeguet’in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldılar. Bu hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi mesaisine çıkacaklar. 2 hafta önce UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag ile karşılaşan Bordo Mavililer, rakibine 2-1 ve 0-0’lık skorlar ile elenerek Şampiyonlar Ligi’ne veda etmişti. Yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek olan Trabzonspor, grubun ilk maçında Ferencvaros’a konuk olacak. Trabzonspor’un gruptaki diğer rakipleri ise Monaco ve Kızılyıldız. Maç öncesinde Trabzonspor’da Serkan Asan, Bruno Peres, Edin Visca ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları sürüyor. 

Ferencvaros – Trabzonspor Maç Bilgileri

Ferencvaros – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Groupama Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Serkan Asan, Bruno Peres, Edin Visca ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları sürüyor. 

Ferencvaros’un 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Eldar Civic, Samy Mmaee, Adnan Kovacevic, Henry Wingo, Balint Vecsei, Aissa Laidouni, Adama Malouda Traore, Xavier Mercier, Kristoffer Zachariassen, Franck Bol,

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Jean Philippe Gbamin, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Djaniny, Umut Bozok

İddaa Tahmini

Ferencvaros, hücumda üretken bir takım. Bu sezon oynadıkları 11 resmi maçın sadece 1’inde gol atamadılar. Trabzonspor’da Maxi Gomez transferi ile hücum hattının güçlendirdi. Gollü bir maç olur. 2.5 gol barajı aşılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.67

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, Ferencvaros deplasmanında direnemedi. Sahadan 3-2 mağlup ayrılan Trabzonspor, Avrupa Ligi’ne puansız başladı.