Osnabrück Regensburg İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Bundesliga 2‘de üst üste 6 maçtır kazanamayan Regensburg bu hafta Osnabrück deplasmanında şanssızlığını kırma peşinde. Karşılaşmayı izlemek için bets10 sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Osnabrück Regensburg arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Osnabrück kazanır 2.31, beraberlik 3.15, Regensburg kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Osnabrück’den Sürpriz Galibiyet

Osnabrück geçtiğimiz hafta içinin sürpriz sonuçlarından birine imza atarak Fürth’ü deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyet ile kümede kalma yolunda önemli bir adım attılar. Karlsruher’in 5 puan üzerine çıkarak puanını 33 yapan Osnabrück, bu sezonun ikinci yarısında ilk galibiyetini almış oldu. Son iç saha maçında Hannover’e 4-2 mağlup olan Osnabrück’ün iç sahada oynadığı son 5 lig maçında galibiyet alamadığını da belirtelim.

Regensburg 6 Maçtır Kazanamıyor

Regensburg ise son haftalarda aldığı beraberlikler ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta içi Nürnberg’i konuk eden Regensburg, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılarak üst üste 3. beraberliğini yaşadı. Nürnberg karşısında uzatma dakikalarında oyuna giren Tim Knipping’in kendi kalesine attığı golle önemli sayılabilecek 2 puan bıraktılar. Bundesliga2’de üst üste 6 maçtır kazanamayan Regensburg, en son deplasman galibiyetini Aralık ayında Bochum’a karşı almıştı.

İddaa Tahmini

Osnabrück maçın favorisi. Regensburg’un bu deplasmanda kazanabileceğini düşünmüyorum. Osnabrück kazanamasa bile iç sahada puan alır.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.25

Jetbahis Oranı: 10 (ç), Oran 1.31

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Osnabrück 2-0 geriye düştüğü maçtan geri gelmeyi başardı ve sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılarak 1 puan almasını bildi.