Pribram Slavia Prag İddaa Tahmini (2) 02.06.2020

Çek Cumhuriyeti Ligi‘nde son sırada yer alan Pribram bu hafta evinde, lig lideri Slavia Prag‘ı ağırlayacak. Karşılaşma bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Pribram Slavia Prag arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Pribram kazanır 16.50, beraberlik 46.40, Slavia Prag kazanır ise 1.16 olarak açıklanmış.

Pribram Çıkışta

Pribram’da son haftalarda bir çıkış söz konusu. Önce Banik Ostrava ile iç sahada golsüz berabere kalan Pribram, geçtiğimiz hafta sonu ise konuk olduğu Sigma Olomouc deplasmanında haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza atarak sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu galibiyet ile son 2 haftada 4 puan toplayan Pribram puanını 18 yaparak Opava ile puan farkını 1’e indirdi. Ancak bu hafta işleri çok daha zor olacak ve lig lideri Slavia Prag’a karşı sürpriz yapma ihtimalleri oldukça düşük.

Slavia Prag’da Moraller Yerinde

Slavia Prag’da ise galibiyet serisi sürüyor. Pandemi sonrasında oynadıkları ilk maçta Mlada Boleslav deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile dönen Trpisovsky öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu ise iç sahada Jablonec karşısında rahat bir galibiyet alarak rakibini 5-0 mağlup etti. Bu galibiyet ile birlikte puanını 64 yapan Slavia Prag, en yakın takipçisi Viktoria Plzen’in 8 puan önünde lider konumda bulunuyor.

İddaa Tahmini

Slavia Prag maçın net favorisi. Pribram son 2 maçta 4 puan toplayarak çıkış yakaladı ama güçlerinin Slavia Prag’a yetmesi zor. Trpisovsky’nin öğrencileri Pribam’ı deplasmanda mağlup eder.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.12

MobilBahis Oranı: MS 2, Oran 1.16

Maç Sonucu:0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Slavia Prag’ın kolay kazanması beklenen maç zora girdi. Maçın sonlarına doğru oyuna sonradan giren Peter Musa attığı golle Slavia Prag’a 3 puanı getirdi.