Benfica Tondela İddaa Tahmini (2) 04.06.2020

Portekiz Premier Ligi‘nde lider Porto’nun 1 puan gerisinde bulunan Benfica evinde, Tondela karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşma bets10 sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Benfica bugün Tondela karşısında maçın net favorisi. İddaa oranlarını ele alırsak ev sahibi Benfica galibiyetine 1.12, beraberlik tercihine 4.50, Tondela galibiyetine 10.00 oran veriyor.

Benfica Galibiyet Peşinde

Benfica’nın Portekiz Premier Ligi’nde şampiyonluk yarışı devam ediyor. Lider Porto’nun 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyorlar. Pandemi öncesinde Portekiz Premier Ligi’nde 2 maçta ciddi puan kayıpları yaşadılar. Önce Moreirense ile iç sahada 1-1, ardından ise Vitoria Setubal deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Son 2 maçta yaşanan 4 puanlık kayıp Benfica’yı liderlikten etti. 3 aylık aranın ardından iç sahada Tondela’yı konuk edecek Benfica 3 puan ile başlamak istiyor.

Tondela Zayıf Halka

Tondela ise ligin zayıf ekiplerinden biri diyebiliriz. Portekiz Premier Ligi’nde topladıkları 25 puan ile 14. sırada yer alıyorlar. Pandemi öncesinde oynadıkları son maçta iç sahada Boavista ile 1-1 berabere kalmışlardı. Bu beraberlik ile ligde galibiyet özlemleri 5 maça çıktı. En son galibiyetini Portimonense deplasmanında alan Tondela, 5 maçtır galibiyet alamıyor. Bu hafta konuk olacakları Benfica deplasmanında da işleri oldukça zor.

İddaa Tahmini

Benfica’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. İç sahada Tondela karşısında en az 2 farklı galip gelirler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.40

Jetbahis Oranı: H1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Benfica’nın 2 topunun direkten döndüğü ve net üstün oynadığı maçta gol sesi çıkmadı. Porto’nun puan kaybını iyi değerlendiremediler.