Bodo/Glimt – Stromsgodset İddaa Tahmini 16.05.2021

Lider Bodo/Glimt evinde Stromsgodset ile karşı karşıya gelecek. Seyircisiz oynanacak Norveç Eliteserien Ligi mücadelesi, 16 Haziran Çarşamba günü Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bodo/Glimt galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.50, Stromsgodset galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.21, beraberliğe 4.00, konuk ekibe ise 5.40 olarak verilmiş.

Yeni Lider Bodo/Glimt

Norveç Eliteserien Ligi’nde 7. Hafta geride kalırken, son şampiyon Bodo/Glimt, kaybettiği liderlik koltuğunu geri aldı. İlk 5 haftanın namağlup takımı, Odss BK deplasmanında sezonun ilk mağlubiyetini alırken, Mjondalen karşısında 2-0’lık galibiyetle tekrar ligde vites yükseltti. Galibiyeti getiren goller Sorli’den gelirken, gollerin asistlerini ise Saltnes yaptı. Erik Botheim ilk 5 haftada 5 gol atmayı başarırken, son 2 haftada etkisiz kaldı. Gol sorununu farklı isimlerle çözmeyi başaran Bodo/Glimt, 5 galibiyet, 1 beraberlikle topladığı 16 puan sonrası lige lider olarak devam ediyor.

Stromsgodset Ligde Lideri Değiştirdi

Norveç Eliteserien Ligi’nin ilk 4 haftasını 4 puanla tamamlayan Stromsgodset, galibiyetle açtığı sezonun sonraki 3 haftasından istediği sonuçları alamazken, Rosenborg galibiyetiyle birlikte tekrar geri döndü. Rosenborg karşısında erken yenilen golün zorluğunu yaşayan ekip, 2. Yarıda bulduğu gol fırsatlarını Stengel ve Stenevik ile değerlendirirken, 2-1’lik galibiyete ulaştı. 7 puanla 8. Sırada yer alan Henrik Pedersen ve öğrencileri, geçtiğimiz haftanın liderini mağlup etmesinin ardından, yeni lider Bodo/Glimt karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Maç Bilgileri

Bodo/ Glimt – Stromsgodset Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi S. Amland. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bodo/ Glimt takımında Boniface sakat. Stromsgodset cephesinde ise Mickelson ve Salvesen’in sakatlığı bulunuyor.

Bodo/Glimt’in ilk 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Haykin, Sigurd Kvile, Bjorkan, Hobraten, Fet, Berg, Konradsen, Saltnes, Sorli, Botheim, Solbakken.

Stromsgodset’in ilk 11’i Belli mi?

Stromsgodset’in muhtemel kadrosu: Myhra, Valsvik, Gunnarsson, Vilsvik, Stenevik, Gulliksen, Hove, Parr, Stengel, Andreas Nyhagen, Friday.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, son hafta önemli galibiyetlere imza atan Bodo/Glimt ve Stromsgodset’in bu haftayı da iyi performanslar ve golle tamamlayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 7-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda zafere Bodo/Glimt’in. Ev sahibi tam 7 golle kazanmayı başarırken, konuk ekip ise haftayı 2 golle tamamladı. Kazananları tebrik ederiz.