İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Sassuolo Maç Tahmini 28.04.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde son 5 haftaya girilirken, 28 Nisan Pazar akşamında 34. hafta heyecanı devam ediyor. Türkiye saati ile 21:45’te başlayan mücadelede, Fiorentina ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus.

Rexbet, Fiorentina galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.95, Sassuolo galibiyetine ise 4.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Fiorentina Kupaya Veda Etti

İtalya Serie A Ligi’nde 5 hafta sonra galip gelmeyi başaran Fiorentina, yarı finalisti olduğu İtalya Kupası’na veda etti. Hafta sonunda konuk olduğu Salernitana deplasmanından 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran Vincenzo Italiano ve öğrencileri, hafta içinde ise ilk maç 1-0 mağlup ettiği Atalanta’ya karşı deplasmanda 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Lige moralsiz ve yorgun dönen Fiorentina, Konferans Ligi’nde ise final yürüyüşüne devam ediyor. Yarı final biletini cebine koyan ev sahibi, Serie A Ligi’nde ise son 5 hafta Avrupa potasına yetişmek için mücadele edecek. 33 haftadan topladıkları 47 puanla 9. sırada yer alıyorlar.

Sassuolo Toparlanmak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır kazanamayan Sassuolo’nun, düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkı 5’e yükseldi. Zor günlerden geçen konuk ekip, 6 hafta önce kötü gidişata çare olarak Davide Ballardini’yi getirirken, yeni hocasıyla ilk maçını kazandıktan sonra, üst üste puan kayıpları yaşamaya devam etti. 33 haftayı 6 galibiyet, 8 beraberlik, 19 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, en alt sıradaki Salernitana’nın ardından, ligin en zayıf performansını sergiliyor. Bitime 5 hafta kala puan kayıplarına son vermekten başka şansı kalmayan Sassuolo, bu hafta Fiorentina deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında Fiorentina’ya karşı iç sahada 1-0’lık galibiyete imza atmayı başarmışlardı.

Fiorentina – Sassuolo Maç Bilgileri

Fiorentina – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da önemli bir eksik bulunmuyor. Sassuolo takımında Domenico Berardi, Marcus Pedersen, Samu Castillejo’nun sakatlıkları devam ediyor. Armand Lauriente ise kart cezalısı.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Nikola Milenkovic, Michael Kayode, Luca Ranieri, Cristiano Biraghi, Arthur, Nicolas Gonzalez, Bonaventura, Mandragora, Andrea Belotti, Jonathan Ikone.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Mattia Viti, Gianmarco Ferrari, Josh Doig, Daniel Boloca, Kristian Thorstvedt, Luca Lipani, Matheus, Nedim Bajrami, Andrea Pinamonti, Armand Lauriente.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına son vermeyi başaran Fiorentina, rakibinden çok daha iyi bir sezon geçiriyor. Avrupa yarışı için yeniden umutlanan ev sahibi, 5 maçtır kazanamayan ve düşme hattında yer alan Sassuolo’ya karşı, haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina iç sahada rakibini gol yağmuruna tuttu. Ev sahibi Sassuolo karşısında tam 5 gole imza attı ve 3 puanı cebine koydu. Düşme hattındaki Sassuolo’ya ise tek gol yetmedi. Kazananları tebrik ederiz.