Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor İstanbulspor İddaa Tahmini 12.05.2024

Trendyol Süper Lig’de son sırada yer alan İstanbulspor deplasmanda, Trabzonspor’a konuk olacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 4 kanalından izlenebilecek.

Trabzonsporİstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Trabzonspor kazanır 1.20, beraberlik 8.02, İstanbulspor kazanır ise 16.29 olarak açıklanmış.

Trabzonspor 3 Puan Peşinde

Trabzonspor Süper Lig’de geçen hafta Karadeniz derbisinde konuk oluğu Samsunspor’dan puan alamadı. Rakibine 3-1 kaybettiler. Kötü bir performans gösteren Bordo Mavililer haklı bir yenilgi aldı. Hafta içi ise Türkiye Kupası yarı final maçında Fatih Karagümrük’ü 4-0 mağlup eden Trabzonspor adını finale yazdırdı. Finalde ise Beşiktaş’ın rakibi oldular. Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiren Abdullah Avcı’nın ekibi bu hafta son sıradaki İstanbulspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Berat Özdemir kart cezalısı. Trezeguet ve Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları bulunuyor.

İstanbulspor İçin Son Maçlar

İstanbulspor’un Süper Lig’de artık son maçları. Sarı Siyahlılar önümüzdeki sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek. Geçen hafta iç sahada Adana Demirspor’u konuk eden İstanbulspor mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon sadece 3 kez kazanabilen İstanbulspor bir türlü son sıradan kurtulamadı. Bu hafta sonu ise Trabzonspor’un konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da Emrehan Gedikli’nin sakatlığı devam ediyor.

Trabzonspor – İstanbulspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 4 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Berat Özdemir kart cezalısı. Trezeguet ve Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları bulunuyor. İstanbulspor’da Emrehan Gedikli’nin sakatlığı devam ediyor.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Thomas Meunier, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Enis Bardhi, Trezeguet, Paul Onuachu

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Emrehan Gedikli, Mendy Mamadou, Jackson

İddaa Tahmini

Trabzonspor Süper Lig’de 3. Sırada yer alıyor. Geçen hafta Samsunspor deplasmanında puan alamayan Bordo Mavililer, Karadeniz derbisinde rakibine 3-1 mağlup oldu. Türkiye Kupası’nda ise hafta içi Fatih Karagümrük’ü 4-0 ile geçtiler ve finalde Beşiktaş’ın rakibi oldular. Süper Lig’de ilk 4 şansları oldukça yüksek ve bu hafta İstanbulspor’u konuk edecekler. Trabzonspor maçın favorisi. Küme düşmesi kesinleşen ve son sırada yer alan İstanbulspor’u farkı geçeler.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.77

Bets10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.29

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…