Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Çaykur Rizespor Bahis Tahmini 12.05.2024

Trendyol Süper Lig’de alt sıralarda bulunan Pendikspor evinde, Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma Beın Connect sitesinden yayınlanacak.

Pendikspor ve Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Pendikspor kazanır 2.07, beraberlik 3.97, Çaykur Rizespor kazanır ise 3.49 olarak açıklanmış.

Pendikspor Süpriz Yaptı

Pendikspor Süper Lig’de geçen hafta çok önemli bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Antalyaspor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile dönen İstanbul ekibi kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Düşme hattındaki rakiplerinin hepsinin puan kaybettiği haftadan 3 puan çıkartan İbrahim Üzülmezi’in öğrencilerinde moraller yerinde. Bu hafta konuk edecekleri Çaykur Rizespor karşısında da kazanmaları halinde son 2 hafta umutlu girecekler. Maç öncesinde Pendikspor’da Leandro Kappel’in sakatlığı bulunuyor.

Çaykur Rizespor Uzatmalarda Yıkıldı

Çaykur Rizespor son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Ankaragücü beraberliğinin ardından geçen hafta Beşiktaş’ın konuğu olan Karadeniz ekibi mücadeleden 3-2 mağlup ayrılan taraf oldu. Beşiktaş karşısında öne geçtikleri maçta üstünlüğünü koruyamadılar ve uzatma dakikalarında yedikleri golle kaybettiler. Süper Lig’de son 3 maçından galibiyet çıkartamayan İlhan Palut’un ekibinde Avrupa umutları da sona erdi. Bu hafta Pendikspor’a konuk olacak Çaykur Rizespor’da Mithat Pala, Benhur Keser ve Gökhan Akkan’ın sakatlıkları sürüyor.

Pendikspor – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Pendikspor – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Connect sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Serkan Asan, Welinton, Alpaslan Öztürk, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Fredrik Midtsjö, Gökcan Kaya, Abdoulay Diaby, Badou Ndiaye, Mame Thiam

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Tarık Çetin, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Attila Mocsi, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Dal Varesanovic, Babajide Akintola, Altin Zeqiri, Adolfo Gaich

İddaa Tahmini

Pendikspor uzun bir aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Geçen hafta Antalyaspor deplasmanında 2-1 kazanarak 3 puanı kaptılar. Kümede kalma umutlarını devam ettiren Pendikspor bu hafta Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Çaykur Rizespor ise geçen hafta Beşiktaş deplasmanından puansız döndü. Mücadeleyi 3-2 kaybettiler. Karadeniz ekibi üst üste 3 maçtır kazanamıyor ve Avrupa şansları iyice azaldı. Pendikspor favori gösteriliyor ama kolay bir maç olmayacaktır. Pendikspor savunmada da hiç güven vermeyen bir takım. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…