Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Başakşehir İddaa Tahmini 12.05.2024

Trendyol Süper Lig’de son 4 maçını kazanan Başakşehir deplasmanda, Sivasspor ike kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Connect sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Sivasspor ile Başakşehir takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını inceleyecek olursak Sivasspor galibiyetine 3.40, beraberlik tercihine 3.49, Başakşehir galibiyetine ise 2.27 verildiğini görüyoruz.

Sivasspor Farklı Kaybetti

Sivasspor geçen hafta konuk olduğu lider Galatasaray deplasmanından puan çıkartamadı. Rams Park’ta rakibine 6-1 kaybettiler ve sezonun en farklı mağlubiyetini yaşadılar. Bülent Uygun’un öğrencileri özellikle savunmada hiç güven vermedi. Öte yandan hücumda da golcü Rey Manaj çok yalnız kaldı. Haftayı puanız kapatan Sivasspor’un Avrupa umutları da iyice azaldı Bu hafta iç sahada Başakşehir’i konuk edecekler. Maç öncesinde Sivasspor’da Hakan Arslan’ın sakatlığı devam ediyor.

Başakşehir 4 Maçtır Kazanıyor

Başakşehir Süper Lig’de son haftaların en formda takımlarından biri diyebiliriz. Geçen hafta sonu Kasımpaşa’yı konuk eden İstanbul ekibi sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Beşiktaş’ın kazandığı haftayı kayıpsız geçen Başakşehir 4. sıradaki yerini korudu. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanan Çağdaş Atan’ın ekibinde Avrupa umutları devam ediyor. Kalan 3 maçını kazanmaları halinde de sezonu ilk 4 içinde tamamlayı başaracaklar. Bu hafta sonu Sivasspor’a konuk olacak Başakşehir’de Patryk Szysz ve Mehdi Abeid’in sakatlıkları bulunuyor.

Sivasspor – Başakşehir Maç Bilgileri

Sivasspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 19.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Hakan Arslan’ın sakatlığı devam ediyor. Başakşehir’de Patryk Szysz ve Mehdi Abeid’in sakatlıkları bulunuyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Roman Kvet, Emrah Başsan, Fode Koita, Rey Manaj

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Serdar Gürler, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Sivasspor geçen hafta ağır bir yenilgi aldı. Rams Park’ta konuk oldukları lider Galatasaray’a 6-1 mağlup oldular. Süper Lig’de Avrupa şansı sona eren Sivasspor bu hafta Başakşehir’i ağırlayacak. Başakşehir ise geçen haftayı yine kazanarak geçti. Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Son 4 maçını kazanan Başakşehir’in Avrupa umutları artarak devam ediyor. Bu hafta konuk olacakları Sivasspor karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.27

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…