İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Roma İddaa Tahmini 28.04.2024

Napoli evinde Roma‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin dev derbisi, 28 Nisan Pazar akşamı sahne alacak. Türkiye saati ile 19:00’da başlayan zorlu mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Hovarda, Napoli galibiyetine 1.92, beraberliğe 3.55, Roma galibiyetine ise 4.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

Napoli’de Moraller Bozuk

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, yeni sezonda bitime 5 hafta kala 8. sırada yer aldı. Geçen sezon lige damga vurmayı başaran ev sahibi, Spalletti ayrılığının ardından, bir daha toparlanmayı başaramadı diyebiliriz. 33 hafta içerisinde 3 farklı teknik adam hamlesine rağmen üst sıralara yetişemeyen Napoli, Francesco Calzona yönetiminde son 6 haftanın 5’inde puan kaybetti. 33 haftalık fikstürü 10 galibiyet, 13 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi adına sezon tam bir hayal kırıklığına dönüştü. Konferans Ligi potasına dahi yetişemeyen Napoli, geçen hafta konuk olduğu Empoli deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Ev sahibi sezonu Avrupa biletiyle kapatmak istiyorsa, kısa sürede toparlanmak zorunda.

Roma Galibiyet Peşinde

Jose Mourinho ile yollarını ayıran ve göreve 13 hafta önce Daniele De Rossi’yi getiren Roma, 11 hafta boyunca sadece lider İnter’e karşı mağlup oldu ve Serie A’da harika bir performans sergiledi. Seri Bologna karşısında 3-1’lik mağlubiyetle son bulurken, en yakın rakibine karşı aldığı 3-1’lik mağlubiyetin ardından, Udinese karşısında kazanarak güven tazelediler. 70. dakikasında Ndicka’nın sakatlığı nedeniyle Udinese maçı ertelenirken, hafta içinde maça kaldığı yerden devam eden Roma, son 20 dakikada bulduğu tek golle kazandı. 70 dakika 1-1’lik beraberlikle geçilmişti ve Roma maçın geri kalanında skor lehine çevirmeyi başardı. 58 puanla 5. sırada yer alan Roma, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yarı finalistler arasında yer alıyor. Udinese galibiyetiyle güven tazeleyen konuk ekip, bu hafta Napoli derbisinde galibiyet arayacak.

Napoli – Roma Maç Bilgileri

Napoli – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Roma cephesinde ise Romelu Lukaku’nun sakatlığı devam ederken, Leandro Paredes ve Diego Llorente ise kart cezalısı.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Mario Rui, Juan Jesus, Amir Rrahmani, Leo Oestigaard, Pasquale Mazzocchi, Piotr Zielinski, Stanislav Lobotka, Zambo Anguissa, Giovanni Simeone, Khvicha Kvaratskhelia.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Donny Huijsen, Angelino, Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Leandro Paredes, Bryan Cristante, Nicola Zalewski, El Shaarawy, Paulo Dybala.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin formda takımları arasında yer alan Roma, bitime 5 hafta kala Şampiyonlar Ligi hayallerine devam ediyor. Avrupa’da ise yarı finalistler içerisine girmeyi başardılar. Napoli derbisine formda ve moralli çıkacak olan Roma, 90 dakika sonunda 3 puanı cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.58

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 4.15

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide iki takımda öne geçmeyi başarsa da, üstünlüğünü koruyamadı. Roma deplasmanda elde ettiği 1-0’lık üstünlüğü koruyamazken, geriden gelerek skoru 2-1’e getiren Napoli ise bitime 1 dakika kala üstünlüğünü koruyamadı. 2’şer golün atıldığı maçtan, kazanan çıkmadı.