Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Metz Lille İddaa Tahmini 28.04.2024

Metz sahasında Lille‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘de son 4 haftaya girilirken, zorlu mücadele 28 Nisan Pazar günü Türkiye saati ile 14:00’de başlıyor. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT.

Hovarda, Metz galibiyetine 4.65, beraberliğe 3.70, Lille galibiyetine ise 1.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

Metz 2’de 2 Yaptı

Fransa Ligue 1’de bitime 4 hafta kala düşme hattından kurtulmayı başaran Metz cephesinde, moraller yerinde. Lens’e karşı iç sahada aldığı 2-1’lik galibiyetle puan kayıplarına son vermeyi başaran Laszlo Bölöni ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise ligde en yakın rakibi olan Le Havre’ye deplasmanda konuk oldu ve 2-0’lık galibiyetle sahadan ayrılırken, rakibini geçerek düşme potasından kurtuldu. Kritik virajdan istediğini alan ev sahibinde, tehlike ise devam ediyor. Düşme hattının 1 puan üzerinde yoluna devam eden Metz, bu hafta iç sahada Lille’i konuk edecek. 30 maçın 22’sinde puan kaybeden, kalesini ise tam 25 maçta gole kapatamayan ev sahibi, son 2 haftadan aldığı üst üste galibiyetlere rağmen, Lille karşısında güven vermekten uzakta.

Lille Galibiyet Hedefinde

Fransa Ligue 1’in 30. haftasında en yakın rakibi Monaco’ya deplasmanda konuk olan Lille, 7 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik serisini deplasmanda sürdüremedi. Hafta içi fikstüründe 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan Fonseca ve öğrencileri, 2. sıradaki Monaco ile puan farkını kapatıp, rakibini yakalama şansını değerlendiremedi. UEFA Avrupa Konferans Ligi vedasının ardından rotasını tamamen Fransa Ligue 1’e çeviren Lille, bitime 4 hafta kala 52 puanla 4. sırada yer alıyor. Sezon bittiğinde doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne katılmak isteyen konuk ekip, 3. sırada yer alan Brest’in 1, 2. sıradaki Monaco’nun ise 6 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Galibiyetlerine devam etmek isteyen Lille, bu hafta Metz deplasmanında galibiyet arayacak. Monaco mağlubiyetine rağmen, Fonseca ve öğrencilerinin hala ligin formda takımlarından birisi olduğunu söyleyelim.

Metz – Lille Maç Bilgileri

Metz – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint-Symphorien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Metz takımında Joel Asoro ve Benjamin Tetteh’in sakatlıkları devam ediyor. Lille’de ise Samuel Umtiti, Rafael Fernandes, Benjamin Andre ve Andrej Ilic’in sakatlıkları bulunuyor.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Koffi Kouao, Ismael Traore, Van Den Kerkhof, Sadibou Sane, Matthieu Udol, Didier Lamkel, Danley Jean Jacques, Lamine Camara, Nguessan Kouadio, Georges Mikautadze.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Leny Yoro, Santos Carvalho, Ismaily, Gabriel Gudmundsson, Yusuf Yazıcı, Remy Cabella, Hakon Haraldsson, Angel Gomes, Edon Zhegrova.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 7 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik seri sona eren Lille, Monaco deplasmanından eli boş döndü. Sezonun geri kalanında tüm odağını Ligue 1’e çeviren konuk ekip, bu hafta Metz karşısında bir hata daha yapmayacak ve 3 puanı cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede, kazanan Şampiyonlar Ligi hedefine devam eden Lille oldu. Kümede kalma mücadelesi veren Metz ise iç sahada ağır bir darbe aldı. Kazananları tebrik ederiz.