Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Reims Maç Tahmini 28.04.2024

Fransa Ligue 1‘in 31. haftasında, Clermont ile Reims karşı karşıya gelecek. 28 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da başlayan mücadele, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Betroad, Clermont galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.60, Reims galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda.  İddaa ise ev sahibine 3.15, beraberliğe 3.11, konuk ekibe ise 1.82 oran veriyor.

Clermont İçin Son Şanslar

Fransa Ligue 1’de son 4 haftaya girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Clermont, ligin en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı. 30 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 10 beraberlik, 16 mağlubiyetle geride bırakan Pascal Gastien ve öğrencileri, son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Küme düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkı 7’ye kadar yükselen Clermont, son 4 haftada kader maçlarına çıkacak. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lens deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Clermont, bu hafta iç sahada Reims’e karşı kaybetmesi halinde, Fransa Ligue 1’e veda eden ilk takım olacak. Galibiyetten başka şansı kalmayan ev sahibi, sezonun ilk yarısında mağlup olduğu Reims ile karşı karşıya geliyor.

Reims Düşüşe Geçti

Fransa Ligue 1’de 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Reims, son düzlükte galibiyet adına zorlanıyor. William Still ve öğrencileri, ligde kalmayı garantilemesinin ardından, üst üste puanlar kaybetmeye başladı. Lyon ve Nice karşısında aldığı üst üste beraberliklerin ardından, Strasbourg ve Montpellier karşısında üst üste mağlubiyetler aldılar. Son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada Montpellier’e karşı kaybettiler. Son 2 hafta kümede kalma mücadelesi veren rakiplerine karşı mağlup olan Reims, bu hafta ligin en alt sırasında yer alan ve mutlak galibiyete ihtiyacı olan Clermont ile karşı karşıya gelecek. Still ve öğrencileri, ligin en zayıf halkasına karşı 4 maçtır devam eden puan kayıplarına son vermek istiyor.

Clermont – Reims Maç Bilgileri

Clermont – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont cephesinde Cheick Konate, Maxime Gonalons ve Jim Allevinah’ın sakatlıkları devam ediyor. Reims cephesinde ise Maxime Busi, Joseph Okumu, Valentin Edoa ve Mohamed Daramy’nin sakatlıkları devam ediyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Yoel Armougom, Chrislain Matsima, Andy Pelmard, Neto, Cham Saracevic, Shamar Nicholson, Bilal Boutobba, Habib Keita, Johan Gastien, Alan Virginius.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Sergio Akieme, Yunis Abdelhamid, Azor Matusiwa, Oumar Diakite, Thomas Foket, Reda Khadra, Marshall Munetsi, Junya Ito, Keito Nakamura, Michael Richardson.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesi yaşayan Clermont, bu hafta kaybetmesi halinde lige veda edecek. Reims ise 4 haftadır devam eden puan kayıplarına çare arıyor. Zor günler geçiren iki takımında, karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Clermont sahadan galip ayrıldı. En alt sırada yer alan ev sahibi, Reims karşısında 4 golle galip gelirken, kalesinde ise 1 gole engel olamadı. İki takımda skor üreterek, bizleri yanıltmadı.