İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Celta Vigo İddaa Tahmini 12.05.2024

İspanya La Liga’da ilk 4 umutlarını devam ettiren Atletico Madrid evinde, Celta Vigo karşısında 3 puan arayacak. Saat 17.15’te start alacak mücadele S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Atletico Madrid ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Atletico Madrid kazanır 1.47, beraberlik 4.90, Celta Vigo kazanır ise 6.30 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid Tek Golle Kazandı

Atletico Madrid geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Mallorca deplasmanından 3 puan ile döndü. Golcü Griezmann’ın yokluğunda rakibini 1-0 mağlup ederek 4. sıradaki yerini korudular. Athletic Bilbao’nun kazandığı haftada puan kaybetmeyen Diego Simeone’nin öğrencileri Şampiyonlar Ligi hedefini devam ettiriyor. Ligin btimine 4 hafta kaldı ve Atletico Madrid’in sezonu ilk 4 içinde tamamlama şansı oldukça yüksek. Bu hafta sonu Wanda Metropolitano’da Celta Vigo’yu konuk edecek Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Nahuel Molina’nın sakatlıkları devam ediyor.

Celta Vigo’dan Önemli Galibiyet

Celta Vigo geçtiğimiz hafta çok önemli bir galibiyet elde etti. Balaidos’da konuk ettikleri formda Villarreal’i 3-2 mağlup ederek kritik bir 3 puan aldılar. Belki de bu galibiyet ile ligde kalmayı başardılar. Düşme hattındaki Cadiz’in 8 puan üzerine çıkan Claudio Gonzalez’in öğrencileri sezonun kritik galibiyetlerinden birini aldı diyebiliriz. Bu hafta sonu ise Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e konuk oalcaklar. Maç öncesinde Celta Vigo’da savunmadan Joseph Aidoo’nun sakatlığı bulunuyor.

Atletico Madrid – Celta Vigo Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 17.15’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Nahuel Molina’nın sakatlıkları devam ediyor. Celta Vigo’da savunmadan Joseph Aidoo’nun sakatlığı bulunuyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Nahuel Molina, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Angel Correa, Antonie Griezmann, Alvaro Morata

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Anastasios Douvikas, Iago Aspas

İddaa Tahmini

Atletico Madrid geçen hafta Mallorca deplasmanında 1-0 kazanmayı başardı. Önemli bir 3 puan alan Diego Simeone’nin ekibi ilk 4 umutlarını iyice arttırmış durumda. Bu hafta ise Celta Vigo karşısında galibiyet peşindeler. Celta Vigo geçen hafta Villarreal karşısında 3 puanı kaptı. Rakibini Balaidos’da 3-2 mağlup ederek düşme hattının 8 puan üzerine çıktılar. Büyük bir ihtimalle kümede kalacaklar gibi duruyor. Atletico Madrid maçın favorisi. İç sahada kazanmalarını bekliyorum. Celta Vigo’yu mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.26

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…