İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Rayo Vallecano Bahis Tahmini 12.05.2024

İspanya La Liga’da Avrupa şansını zorlaştıran Valencia iç sahada, Rayo Vallecano’yu konuk edecek. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Valencia ile Rayo Vallecano takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Valencia galibiyetine 2.35, beraberlik tercihine 3.20, Rayo Vallecano galibiyetine ise 3.30 verildiğini görüyoruz.

Valencia 3 Maçtır Kaybediyor

Valencia’da moraller bozuk. La Liga’da son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Ruben Baraja’nın öğrencileri geçtiğimi haftayı da puansız kapattı. Mestalla’da konuk ettikleri Alaves’e 1-0 kaybettiler. Son 3 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Valencia’nın Avrupa şansı da zora girdi. Real Betis ve Real Sociedad’ın kazandığı haftayı puansız geçtiler. Bu hafta sonu yine Mestalla’da oynayacak olan Valencia, Rayo Vallecano’yu konuk edecek. Maç öncesinde Valencia’da Jaume Domenech, Jose Luis Gaya ve Mouctar Diakhaby’nin sakatlıkları devam ediyor.

Rayo Vallecano’dan Sürpriz Yenilgi

Rayo Vallecano’nun geçen hafta kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Vallecas’da konuk ettikleri Almeria’ya 1-0 kaybeden Rayo Vallecano büyük bir hayal kırıklığı yarattı diyebiliriz. Son sırada yer alan ve küme düşmesi kesinleşen rakibine karşı puan çıkartamadılar. La Liga’da son 2 maçını kaybeden Inigo Perez’in ekibinin düşme tehlikesi bulunduğunu da belirtelim. Bu hafta Valencia’ya konuk olacak Las Palmas’da Diego Mendez’in sakatlığı devam ediyor.

Valencia – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Valencia – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Jaume Domenech, Jose Luis Gaya ve Mouctar Diakhaby’nin sakatlıkları devam ediyor. Las Palmas’da Diego Mendez’in sakatlığı devam ediyor.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Cristhian Mosquera, Gabriel Paulista, Cenk Özkaçar, Hugo Guillamon, Perez Martinez, Manu Vallejo, Javi Guerra, Sergi Canos, Hugo Duro

Rayo Vallecano'nun ilk 11'i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Miguel Crespo, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

İddaa Tahmini

Valencia geçen hafta yine puan almayı başaramadı. Mestalla’da konuk ettikleri Alaves’e 3-0 kaybettiler. Üst üste 3 maçtır kaybeden Valencia’nın Avrupa umutları azalıyor. Rayo Vallcano ise geçen hafta son sıradaki Almeria’dan puan alamadı. Küme düşen rakibine Vallecas’da 1-0 kaybettiler. Son 2 maçtan da puan çıkartamayan bir Rayo Vallecano var. Valencia’nın kazanması gereken bir maç. Kötü gidişatı sona erdirmelerini ve Rayo Vallecano’yu mağlup etmelerini bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.00

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.35

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…