Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Antalyaspor İddaa Tahmini 12.05.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Kasımpaşa evinde, Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Connect sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

KasımpaşaAntalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. Kasımpaşa kazanır 2.07, beraberlik 3.97, Antalyaspor kazanır ise 3.49 olarak açıklanmış.

Kasımpaşa’nın İddiası Kalmadı

Kasımpaşa’nın Süper Lig’de herhangi bir iddiası kalmadı. Geçen hafta sonu Başakşehir deplasmanında 4-1 kaybeden Sami Uğurlu’nun öğrencileri 7. sıraya geriledi. Alanyaspor’un 1 puan aldığı haftada rakibinin gerisine düştüler. Sahasında oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 kez kazanabilen Kasımpaşa son iç saha maçında Samsunsor’u 1-0 mağlup ederek moral bulmuştu. Bu hafta sonu ise Antalyaspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Erdem Çetinkaya’nın sakatlığı devam ediyor.

Antalyaspor Evinde Kaybetti

Antalyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Pendikspor’u konuk eden Akdeniz ekibi mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Düşme hattındaki rakibine karşı puan alamayan Antalyaspor’da moraller bozuk. Son 2 haftayı puansız geçen Antalyaspor’da sezon sonu Sergen Yalçın ile de yollar ayrılacak. Bu hafta sonu Kasımpaşa’ya konuk olacak Antalyaspor’da Sander van de Streek ve Adam Buksa kart cezalısı.

Kasımpaşa – Antalyaspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Erdem Çetinkaya’nın sakatlığı devam ediyor. Antalyaspor’da Sander van de Streek ve Adam Buksa kart cezalısı.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Ben Ouannes, Sadık Çiftpınar, Yasin Özcan, Claudio Winck, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Haris Hajradinovic, Oğulcan Çağlayan, Mamado Fall, Nuno Da Costa

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Ufuk Akyol, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Britt Assombalonga

İddaa Tahmini

Kasımpaşa geçen hafta Başakşehir deplasmanından puan çıkartamadı. Rakibine 4-1 mağlup oldular ve haftayı puansız geçtiler. Son 4 haftada 3 kez kaybettiklerini belirtelim. Avrupa şansı zora giren Kasımpaşa bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek. Antalyaspor’un iddiası yok. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Pendikspor’a 2-1 kaybettiler. Son 2 haftadan puan çıkartamayan Antalyaspor’da sezon sonu Sergen Yalçın ile yollar ayrılacak. Taraf bahsini riskli gördüğüm mücadelede gollere yöneleceğim. Fileler en az 3 kez havalanır. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.44

Betelli Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.68

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…