Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Ankaragücü İddaa Tahmini 12.05.2024

Trendyol Süper Lig’de düşme hattında bulunan Hatayspor evinde, Ankaragücü karşısında 3 puan arıyor. Zorlu mücadeleyi saat 19.00’da Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Hatayspor ile Ankaragücü zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Hatayspor galibiyetinin 2.61, beraberlik tercihinin 3.57, Ankaragücü galibiyetinin ise 2.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hatayspor 5 Maçtır Kazanamıyor

Hatayspor Süper Lig’de geçen hafta Gaziantep FK’nın konuğu oldu. 1-0 geriye düştükleri maçta çabuk cevap verdiler ve sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Kümede kalma yolunda son haftalarda galibiyet alamıyorlar ama Gaziantep FK deplasmanında alınan 1 puan son derece önemliydi. En azından rakiplerinin puan kaybettiği haftada yenilmediler. Üst üste 5 maçtır kazanamayan Hatayspor bu hafta Ankaragücü’nü konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da Recep Burak Yılmaz kart cezalısı. Rui pedro ve Oğuzhan Matur ise sakat olan isimler.

Ankaragücü Kupadan Elendi

Ankaragücü Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor ike karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. 10 kişi kalan rakibi karşısında 1-1 berabere kalan Ankaragücü kümede kalma yolunda 2 puan bıraktı. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Beşiktaş deplasmanında 1-0 kaybettiler ve final şansını kaybettiler. Emre Belözoğlu ve ekibi için artık tek hedef kümede kalabilmek. Bu hafta sonu Hatayspor deplasmanında kazanmaları halinde kümede kalmayı garantileme şansları var. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde Tolga Ciğerci kart cezalısı. Alper Uludağ ve Olimpiu Morutan sakat.

Hatayspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Hatayspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Connect sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Olimpu Morutan, Giorgi Beridze, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Hatayspor’da kazanamama serisi devam ediyor. Geçen hafta Gaziantep FK deplasmanında 1-1 berabere kalan Hatayspor umutlarını korudu ama galibiyet hasretleri 5 maça çıktı. Üst üste 5 maçtır kazanamayan Hatayspor düşme hattında. Ankaragücü ise geçen hafta konuk ettiği Alanyaspor ile yenişemedi. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Düşme hattının 4 puan üzerinde yer alan Ankaragücü’nün düşme tehlikesi sürüyor. Zor bir maç. Taraf bahsi riskli. Gollere yöneleceğim. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…