Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Kayserispor İddaa Tahmini 12.05.2024

Trendyol Süper Lig’de geçen hafta puan kaybı yaşayan Fenerbahçe bu hafta evinde, Kayserispor’u konuk edecek. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 2 kanalından ekranlara gelecek.

Fenerbahçe ve Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.20, beraberlik 8.45, Kayserispor kazanır ise 14.83 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 3.5 ÜST oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Fenerbahçe’de Moraller Bozuk

Fenerbahçe’de moraller bozuk. Süper Lig’de geçen hafta Konyaspor deplasmanına konuk olan ve kazanması beklenen Fenerbahçe rakibi ile golsüz berabere kaldı. Önemli pozisyonlardan yararlanamadıkları maçta 2 puan kaybettiler ve lider Galatasaray’ın 6 puan gerisine düştüler. Artık şampiyonluk şansı tamamen Galatasaray’ın elinde. Fenerbahçe’nin maçlarını kazanıp Galatasaray’ın puan kaybını beklemesi gerekiyor. Bu hafta sonu Kadıköy’de Kayserispor’u konuk edecek Fenerbahçe’nin mutlak kazanması gereken bir maç. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Bright Osayi Samuel, İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, Jayden Oosterwolde, Luan Peres ve Serdar Aziz sakat olan isimler. Mert müldür ise kart cezalısı.

Kayserispor’dan 1 Puan

Kayserispor geçen hafta Süper Lig’de Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Burak Yılmaz’ın ekibinde kümede kama umutları devam diyor. Sezonun bitimine 3 maç kaldı ve Kayserispor, düşme hattındaki Gaziantep FK’nın 7 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta sonu puan almaları halinde kümede kalmayı garantileyebilirler. Öte yandan kalan 3 haftada da Kayserispor’un kümede kalma şansı oldukça fazla. Fenerbahçe’nin konuğu olacak Kayserispor’da Hasan Ali Kaldırım, Majid Hosseini, Ali Karimi ve Anthony Uzodimma’nın sakatlıkları bulunuyor.

Fenerbahçe – Kayserispor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Bright Osayi Samuel, İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, Luan Peres ve Serdar Aziz sakat olan isimler. Mert müldür ise kart cezalısı. Kayserispor’da Hasan Ali Kaldırım, Majid Hosseini, Ali Karimi ve Anthony Uzodimma’nın sakatlıkları bulunuyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Jayden Oosterwolde, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Fred, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Gökhan Sazdağı, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Lionel Carole, Kartal Yılmaz, Mehdi Bourabia, Otabek Shukurov, Carlos Mane, Miguel Cardoso, Aylton

İddaa Tahmini

Fenerbahçe geçen haftayı puan kaybı ile geçti. Konyaspor deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Bu sonucun ardından da şampiyonluk şansları iyice azaldı. Bu hafta Kayserispor karşısında kazanmaktan başka çareleri yok. Tabi Galatasaray’ın 6 puan gerisinde olduklarını da belirtelim. Kayserispor ise düşme hattının 6 puan üzerinde yer alıyor. Geçen hafta Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldılar. Kümede kalma yolunda avantajlılar ama bu hafta puan çıkartmaları zor gözüküyor. Fenerbahçe gollü bir galibiyet alabilir. En azından umutlarını gelecek haftaya taşımak isteyecekler. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Tercihim 3.5 gol üstü. 

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…