Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Galatasaray İddaa Tahmini 12.05.2024

Trendyol Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Fatih Karagümrük evinde, lider Galatasaray karşısında puan arayacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fatih KaragümrükGalatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fatih Karagümrük kazanır 5.84, beraberlik 4.92, Galatasaray kazanır ise 1.55 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. MS 2 ve 2.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Fatih Karagümrük Sürpriz Peşinde

Fatih Karagümrük hafta içi Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden 4-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Kırmızı Siyahlılar final şansını kaybetti. Artık tek hedefleri Süper Lig’de kümede kalabilmek. Tolunay Kafkas’ın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Kayserispor deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile dönmüşlerdi. Özellikle Markao son haftalarda attığı gollerle Fatih Karagümrük’ün dikkat çeken isimlerinden biri. Bu hafta sonu lider Galatasaray’ı konuk edecek Fatih Karagümrük’te Sofian Feghouli kart cezalısı.

Galatasaray 6 Golle Kazandı

Galatasaray Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını iyice arttırdı. Geçen hafta sonu Rams Park’ta Sivasspor’u konuk eden Sarı Kırmızılılar sahadan 6-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 16 maçtır kazanan Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde lider konumda. Bu hafta kazanmaları halinde ve Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyon olma şansları var. Müthiş bir seri yakalayan Okan Buruk’un öğrencileri bu hafta konuk olacağı Fatih Karagümrük karşısında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük – Galatasaray Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’te Sofian Feghouli kart cezalısı.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Ryan Mendes, Güven Yalçın, Markao

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Serge Aurier, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük geçen hafta Kayserispor deplasmanında 2-2 berabere kaldı. Kümede kalma umutlarını sürdürmek isteyen Kırmızı Siyahlılar bu hafta lider Galatasaray’ı konuk edecek. Galatasaray ise geçen hafta Sivasspor’u farklı geçti. Rakibini 6-1 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştılar. Bu hafta ise Fatih Karagümrük deplasmanında 3 puan arayacaklar. Fenerbahçe ile puan farkını 6’ya çıkartan Galatasaray’da moraller arttı. Bu hafta Fatih Karagümrük deplasmanında da rahat bir galibiyet alarak önemli bir eşiği geride bırakırlar.

İddaa Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 1.77

Bets10 Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…