Bohemians Drogheda United Bahis Tahmini 18.06.2021

İrlanda Premier Lig’de Cuma günü 5 karşılaşma var. Bültenin ilk maçında Bohemians evinde, Drogheda United ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Bohemians ile Drogheda United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını inceleyecek olursak Bohemians galibiyetine 1.80, beraberlik tercihine 3.60, Drogheda United galibiyetine ise 4.20 verildiğini görüyoruz.

Bohemians Golcü Kimlikte

Bohemians, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Derry City deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. İrlanda Premier Lig’te son 3 maçta 7 puan toplayan Keith Long’un ekibi, son 5 maçlık süreçte ise sadece 1 yenilgi yaşadı. İlk 3 iddiasını sürdüren Bohemians, bu hafta Drogheda United ile karşı karşıya gelecek. Son 3 maçta 9 gol atmayı başaran Bohemians, son haftalarda hücum anlamında da üretken. Üst üste 12 maçtır skor üretmeyi başaran Bohemians, ligin en golcü takımlarından da biri.

Drogheda United Deplasmanda Boş Geçmiyor

Drogheda United, 2 hafta önce Derry City karşısında şok bir mağlubiyet yaşamıştı. İç sahada konuk ettikleri Derry City’e 2-1 kaybettiler. Bu mağlubiyet ile, İrlanda Premier Lig’de 6 maçlık yenilmezlik serileri sona erdi. Geçtiğimiz hafta ise Sligo Rovers’a konuk olan Pete Mahon’un ekibi, sahadan  2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Chris Lyons, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarı oldu. Bu sezon İrlanda Premier Lig’te deplasmanda oynadığı 7 karşılaşamda da gol atmayı başaran Drogheda United, ligin golcü takımlarından biri.

Maç Bilgileri

Bohemians – Drogheda United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dalymount Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Tyreke Wilson, Ciaran Kelly, Liam Burt, Dawson Devoy, Conor Levingston, Andy Lyons, Ror Feely, Alistair Coote, Georgie Kelly, Ross Tierney

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: David Odumosu, Conor Kane, Dane Massey, Daniel O’Reilly, James Brown, Darragh Markey, Gary Deegan, Killian Phillips, Chris Lyons, Mark Doyle, Ronan Murray

İddaa Tahmini

İki takıma skor anlamında üretken. Gol bulmakta zorluk yaşamıyorlar. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR , Oran 1.69

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bohemians, farklı bir galibiyet aldı. Drogheda United’ı iç sahada 5-0 ile geçtiler.