Dundalk Longford Town Bahis Tahmini 18.06.2021

İrlanda Premier Lig’te heyecan devam ediyor. Ligin son sırasında yer alan Longford Town deplasmanda, Dundalk’a konuk olacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Dundalk Longford Town arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Dundalk kazanır 1.33, beraberlik 5.00, Longford Town kazanır ise 8.50 olarak açıklanmış.

Dundalk Alt Sıralarda

Dundalk, alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor. İrlanda Premier Lig’de sürpriz galibiyetler alan Dundalk, hiç beklenmedik maçlarda da puan kayıpları yaşıyor. İlk 2 sırada yer alan Shamrock ve St Patrick karşısında sürpriz galibiyetler alan Shane Keegan’ın ekibi, geçtiğimiz hafta ise ligin son sırasında Waterford’a 3-1 mağlup oldu. Üstelik Oriel Park’ta bu mağlubiyeti yaşadılar. Bu sezon sadece 4 galibiyet alabilen Dundalk, 17 puan ile 8. Sırada yer alıyor.

Longford Town Son Sırada

Longford Town’da işler pek yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada St. Patrick ile karşılaşan Longford Towni, rakibine 3-1 mağlup oldu. İrlanda Premier Lig’te üst üste 5 maçtır kaybeden Daire Doyle’un öğrencileri, tam 14 maçtır ise galibiyet alamıyor. Geçen hafta Waterford’un kazanmasıyla birlikte, ligin son sırasına gerilediler. Üst üste 14 maçtır kazanamayan Longford Town’ın bu hafta Dundalk karşısında puan alabileceğini düşünmüyorum.

Maç Bilgileri

Dundalk – Longford Town Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oriel Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Alessio Abibi, Andrew Boyle, Darragh Leahy, Raivis Jurjovskis, Chris Shields, Michael Duffy, Patrick McEleney, Samuel Stanton, Wifried Zahibo, Daniel Kelly, David McMillan

Longford Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Longford Town’ın muhtemel kadrosu: Lee Stacey, Aodh Dervin, Patrick Kirk, Dean Zambra, Michael McDonnell, Dylan Grimes, Aaron O’Driscoll, Callum Niall Thompson, Karl Chambers, Conor Davis, Aaron Dobbs

İddaa Tahmini

Dundalk’ın kazanmasını bekliyorum. Ligin en zayıf takımı ile karşılaşacaklar ve Longford Town, üst üste 14 maçtır kazanamıyor. Dundalk, rahat bir galibiyet elde eder.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.33

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dundalk’ın puan kayıpları devam ediyor. Vasat Longford Town karşısında da kazanamadılar.