St. Patrick Sligo Rovers İddaa Tahmini 18.06.2021

İrlanda Premier Lig’te zirveyi yakından ilgilendiren bir karşılaşma. St. Patrick evinde, Sligo Rovers ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

St. Patrick ve Sligo Rovers arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. St. Patrick kazanır 2.00, beraberlik 3.20, Sligo Rovers kazanır ise 4.00 olarak açıklanmış.

St. Patrick 2. Sıraya Yükseldi

St. Patrick, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Longford Town deplasmanında 3-1 kazandılar ve İrlanda Premier Lig’te 2. Sıraya yükseldiler. Lider Shamrock ile puan farkını 3’e indiren Stephen O’Donnell’ın öğrencileri, bu hafta 3. Sıradaki Sligo Rovers ile karşılaşacak. Son 5 karşılaşmada 7 puan toplayabilen St. Patrick, bu hafta Sligo Rovers karşısında da galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlik ile sonuçlanmıştı.

Sligo Rovers 6 Maç Sonra Kaybetti

Sligo Rovers, uzun bir aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. İrlanda Premier Lig’te geçtiğimiz hafta Drogheda United’ı konuk ettiler ve rakibine 2-1 kaybettiler. Üst üste 4 maçlık galibiyet serisi ve 6 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Liam Buckley’in ekibi, 2. Sırayı ise bugün karşılaşacağı St. Patrick’e kaptırdı. Lider Shamrock’un ise 3 puan gerisine düştüler. Bu hafta St. Patrick ile karşılaşacak Sligo Rovers’ta önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

St. Patrick – Sligo Rovers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Brandywell Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

St. Patrick'in ilk 11’i Belli mi?

St. Patrick’in muhtemel kadrosu: Vitezslav Jaros, Ian Bermingham, Lee Desmond, Sam Bone, Christopher Forrester, John Mountney, Jamie Lennon, Alfie Lewis, Ronan Liam Coughlin, Billy King, Matthew Smith

Sligo Rovers'ın ilk 11’i Belli mi?

Sligo Rovers’ın muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Joey O’Brien, Lee Grace, Roberto Lopes, Daniel Mandroiu, Gary O’Neill, Liam Scales, Sean Gannon, Aaron Greene, Graham Burke, Rory Gaffney

İddaa Tahmini

Sligo Rovers’ın deplasman karnesi çok iyi. Bu sezon deplasmanda henüz mağlubiyet yaşamadılar. İki takımda zirveye oynuyor ve hücum anlamında üretkenler. Ben gollü bir maç bekliyorum. İki takıma skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR , Oran 1.99

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: St. Patrick, önemli bir galibiyet aldı. Sligo Rovers’ı iç sahada 2-0 ile geçtiler ve zirve takibini sürdürdüler.