Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Lyon İddaa Tahmini 06.05.2024

6 Mayıs Pazartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lille ile Lyon karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lille galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.70, Lyon galibiyetine ise 3.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.68, beraberliğe 3.35, konuk ekibe ise 3.36 oran belirlemiş durumda.

Lille Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz hafta Metz deplasmanından galibiyetle çıkmayı başaran Lille, bu hafta Brest’in puan kaybetmesiyle birlikte, bitime 4 hafta kala 3. sıraya yükselme şansı buldu. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin çeyrek finalistleri arasında yer alan Fonseca ve öğrencileri, Aston Villa karşısında penaltılar sonunda yaşadığı üzücü vedayla birlikte, rotasını tamamen Fransa Ligue 1’e çevirdi. Son 8 haftalık fikstürde sadece Monaco deplasmanından mağlup dönen ev sahibi, son 5 haftanın 4’ünde sahadan 3’er puanla ayrılmayı başardı. Son haftaların formda takımları arasında yer alan Lille, 31 haftadan 15 galibiyet, 10 beraberlikle 55 puan topladı. 3.’lük fırsatını geri çevirmek isteyemeyen Lille, bu hafta taraftarı önünde Lyon’u konuk edecek. Sezonun ilk yarısında konuk oldukları Lyon deplasmanından 2-0’lık galibiyetle döndüklerini belirtelim.

Lyon’dan Kritik Galibiyet

Lyon geçen hafta aldığı Monaco galibiyetiyle, Avrupa umutlarını son 4 haftaya taşımayı başardı. Sezonun ilk yarısında kendisini küme düşme hattının içerisinde bulan Lyon, göreve Piere Sage’i getirdi ve tecrübeli teknik adamıyla ligde kalmayı garantiledi. Sezonun geri kalanında ise Avrupa bileti için mücadele edecekler. Son 7 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan ve tek yenilgisini şampiyon PSG karşısında alan konuk ekip, son olarak geçtiğimiz hafta liderin en yakın takipçisi Monmaco’ya karşı sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Monaco’ya karşı iç sahada harika bir sınav veren Lyon, bu hafta Lille deplasmanından 3 puanla çıkması halinde, 6. sıradaki Lens ile arasındaki puan farkını 2’ye indirme şansı bulacak.

Lille – Lyon Maç Bilgileri

Lille – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille’de Andrej Ilic ve Benjamin Andre’nin sakatlıkları devam ediyor. Lyon’da ise Joao Bengui’nin sakatlığı devam ediyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Leny Yoro, Santos Carvalho, Ismaily, Gabriel Gudmundsson, Yusuf Yazıcı, Remy Cabella, Nabil Bentaleb, Angel Gomes, Edon Zhegrova.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Diego Moreira, Clinton Mata, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Alexandre Lacazette, Mathis Cherki.

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda önemli galibiyetler aldı ve hedeflerini son 4 haftaya taşıdı. Ev sahibi Lille, sezonun geri kalanında 3.’lük mücadelesi verirken, Lyon ise Avrupa potasına yetişmeye çalışıyor. Galibiyetlerine devam etmek isteyen iki takımında, zorlu 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon ezel rakibini deplasmanda 4 golle mağlup etti. İlk 45 dakika Lille’in 2-0’lık üstünlüğüyle geçilirken, Lyon harika bir geri dönüşe imza attı. İki takımda bu hafta müthiş hücum performanslarıyla, bizleri yanıltmadı.