İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Atalanta İddaa Tahmini 06.05.2024

S Sport Plus ekranlarından 6 Mayıs Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Salernitana ile Atalanta karşı karşıya gelecek.

intobet, Salernitana galibiyetine 8.00, beraberliğe 5.35, Atalanta galibiyetine ise 1.37 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.53, 2.5 Alt 2.50 oran kazandırıyor.

Salernitana Lige Veda Etti

İtalya Serie A Ligi’nde son 17 hafta puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Salernitana, 34 haftanın ise 32’sinde puan kayıplarına engel olamadı ve küme düşmesi kesinleşen ilk takım oldu. Son 17 haftayı 14 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Frosinone deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü ve Serie A Ligi’ne veda etti. Uzun süredir ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Salernitana, son 4 haftada prestij mücadelesi verecek. Bu hafta iç sahada Atalanta ile karşı karşıya gelecek olan ev sahibinin, aynı zamanda Serie A’nın en zayıf savunma performansını sergilediğini söyleyelim.

Atalanta Favori Taraf

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran Atalanta, Hellas Verona beraberliğinin ardından, Monza ve Empoli karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. Son haftalarda yeniden yükselişe geçen Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde ise finale adım adım gidiyor. Liverpool eşleşmesinden büyük bir zaferle çıkan Atalanta, Marsilya deplasmanından aldığı 1-1’lik beraberlikle, final için avantajı rakibinin ellerinden aldı. Hafta içinde zorlu bir sınav veren konuk ekip, lige yorgun ama moralli dönüyor. Serie A Ligi’nin 6. sırasında yer alan Atalanta, etkisini küme düşen Salernitana karşısında tam gaz sürdürmek istiyor. Konuk ekip deplasmanda favori taraf.

Salernitana – Atalanta Maç Bilgileri

Salernitana – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana cephesinde Guillermo Ochoa, Jerome Boateng, Norbert Gyömber, Iron Gomis ve Giulio Maggiore’nin sakatlıkları devam ederken, Niccolo Pierozzi ise kart cezalısı. Atalanta’da ise Sead Kolasinac, Emil Holm ve Rafael Toloi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Pasquale Mazzocchi, Federico Fazio, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Antonio Candreva, Giulio Maggiore, Simmy.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Matteo Ruggeri, Berat Djimsiti, Aleksey Miranchuk, Ademola Lookman, El Bilal Toure, Charles De Ketelaere, Mario Pasalic, Ederson, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise final yürüyüşüne devam eden Atalanta, bu hafta küme düşmesi kesinleşen Salernitana karşısına çıkacak. Gasperini ve öğrencilerinin deplasmandan rahat bir galibiyet alacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.55

intobet Oranı: H2, Oran 1.93

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta cephesinde Avrupa yorgunluğu hissedildi. Konuk ekip küme düşmesi kesinleşen Salernitana’ya karşı deplasmandan 3 puanla çıkmayı başarırken, beklediğimi kadar rahat bir galibiyet alamadı.