Fransa – İsviçre İddaa Tahmini 28.06.2021

EURO 2020 Son 16 Turu‘nda, Fransa ile İsviçre, Çeyrek Finalist olmak için 28 Haziran Pazartesi günü Türkiye saati ile 22:00‘da karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı TRT 1.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Fransa galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.25, İsviçre galibiyetine ise 6.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.20, 2.5 Alt 1.71 olarak verilmiş.

Fransa EURO 2020’nin Favorisi

Fransa Milli takımı, EURO 2020 serüvenine favoriler arasında başlarken, F Gurubu’nda Almanya, Portekiz ve Macaristan’ı geride bırakan Didier Deschamps’ın öğrencileri, Son 16 biletine F Gurubu’nun lideri olarak uzanırken, EURO 2020’de şampiyonluğun en net favorisi haline geldi. Almanya karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle gurup serüvenine başlayan Fransa, sonraki 2 haftada Macaristan ve Portekiz ile berabere kalırken, ölüm gurubu olarak gösterilen F Gurubu’nda toplanan 5 puan ev sahibini liderliğe taşıdı. Akan oyunda Portekiz’e gol şansı vermeyen Fransa, Mbappe ve Benzema’nın golleriyle galibiyete çok yaklaşsa da, final niteliğindeki son hafta mücadelesinde 2 penaltı golüyle yıkıldı. Fransa’da guruplara hücumcuların etkisi damga vurması beklenirken, ev sahibinde Pogba ve Kante harika bir performansla Fransa’nın orta sahasını en üst düzeye çıkardı. Kadro kalitesi favori olduğu EURO 2020’de Fransa Milli takımını zafere taşıyacak güçte.

İsviçre Zayıf Halklar Arasında

İsviçre Milli takımına Türkiye karşısında alınan 3-1’lik galibiyet yeterli olmadı. EURO 2020 A Gurubu’na 1-1’lik Galler beraberliğiyle başlayan Vladimir Petkovic ve ekibi, 2. hafta İtalya karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamazken, bu sonuç İsviçre’yi 2. sıradan etti. 4 puanla gurubu tamamlayan ekip, averaj farkıyla 3. olurken, en iyi 3.’ler arasına girerek Fransa’nın rakibi oldu. 2 averaj farkı İsviçre için pahalıya mal oldu. Turnuvanın favorisi ile Son 16’da mücadele edecek olan İsviçre, 3 maç sonunda sadece turnuvanın en kötü 4.’sü Türkiye karşısında maç kazanabildi. Xherdan Shaqiri ve Embolo ile hücum hattında etkili olmayı başaran İsviçre, bu kozlarını İtalya karşısında kullanamazken, Son 16 Turu’nun zayıf halkalarından biri oldu.

Maç Bilgileri

Fransa – İsviçre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Fernando Rapallini. Mücadele Arena Națională Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fransa’da Dembele ve Digne sakat. İsviçre’de ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Fransa’nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Lloris, Upamecano, Dubois, Varane, Digne, Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann, Giroud, Mbappe.

İsviçre'nin ilk 11’i Belli mi?

İsviçre’nin muhtemel kadrosu: Yan Sommer, Kevin Mbabu, Fabian Schar Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriquez, Granit Xhaka, Xherdan Shaqiri, Remo Freuler Breel Embolo, Haris Seferovic.

Son Dünya Kupası şampiyonu Fransa, İsviçre karşısında hem kadro kalitesi hem de guruplarda sergilediği futbolla favori. Fransa 90 dakika sonunda Arena Națională’dan Çeyrek Final biletiyle ayrılacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 2.11

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.76

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Milli takımı EURO 2020’de büyük bir şok yaşattı. Turnuvanın en büyük favorisi olarak Son 16’da mücadele eden ekip, 3-1 öne geçtiği mücadeleyi 3-3’lük beraberlikle tamamlarken, seri penaltı atışlarından Mbappe son penaltıyı değerlendiremeyince EURO 2020’ye veda etti.