İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Genoa Cagliari İddaa Tahmini 29.04.2024

29 Nisan Pazartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Genoa ile Cagliari karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Genoa galibiyetine 2.32, beraberliğe 3.20, Cagliari galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda.  Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.98, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Genoa 4 Hafta Sonra Mağlup

İtalya Serie A Ligi’nde bitime 5 hafta kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Genoa, 33 maçta 9 galibiyet, 12 beraberlik, 12 mağlubiyetle 39 puan topladı. Düşme hattının 11 puan üzerinde, 12. sırada yer alan Albetro Gilardino ve öğrencileri, Lazio maçına kadar 4 hafta boyunca namağlup bir performans sergilerken, iç sahada Lazio mağlubiyetinden kurtulamadı. 4 maçlık fikstürü 3 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan ev sahibi, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Lazio karşısında sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Pozisyon üretmekte zorlanan Genoa, rakibine ise tek isabetli şut şansı vermesine rağmen, tek şutta mağlubiyet golünü yedi. Düşme tehlikesi matematiksel olarak devam eden Genoa, bu hafta Cagliari’ye karşı kazanarak, ligde kalmayı garantilemek istiyor.

Cagliari Ligi Bırakmıyor

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır maç kaybetmeyen Cagliari, kümede kalmak yolunda emin adımlar attı. Zorlu fikstüre rağmen bileği bükülmeyen Claudio Ranieri ve öğrencileri, Hellas Verona, İnter ve Juventus karşısında sahadan 1’er puanla ayrılmayı başarırken, iç sahada ise Atalanta’yı mağlup etti. Geçen hafta iç sahada Juventus’u konuk eden Cagliari, Gianluca Gaetano ve Yerry Mina’nın golleriyle ilk 36 dakikada rakibine 2-0’lık üstünlük kurmayı başarırken, son 30 dakikada skoru koruyamadı ve Şampiyonlar Ligi hedefindeki rakibine karşı sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Galibiyeti kaçırmasına rağmen son haftalardaki etkisin sürdüren Cagliari’nin, bitime 5 hafta kala düşme potasıyla arasında 4 puan fark bulunuyor.

Genoa – Cagliari Maç Bilgileri

Genoa – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa cephesinde Mattia Bani, Junior Messias, Ruslan Malinovskyi ve Alan Matturro’nun sakatlıkları devam ediyor. Cagliari’de ise Marco Mancosu ve Leonardo Pavoletti’nin sakatlıkları devam ederken, Zito Luvumbo ise kart cezalısı.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Djed Spence, Alessandro Vogliacco, Koni De Winter, Stefano Sabelli, Morten Frendrup, Johan Vasquez, Milan Badelj, Kevin Strootman, Aaron Martin, Albert Gudmundsson.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Simone Scuffet, Adam Obert, Yerry Mina, Gabriele Zappa, Alessandro Deiola, Benito Viola, Nahitan Nandez, Gianluca Gaetano, Antoine Makoumbou, Gianluca Lapadula, Paulo Azzi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftalık fikstüre girilirken, Genoa ve Cagliari’nin kümede kalmak için avantajının devam etmesine karşın, küme düşme tehlikesi de devam ediyor. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen iki takımda, 3 puanla rahat nefes almak istiyor. İki takımında bu hafta karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Genoa iç sahada Morten Thorsby, Morten Frendrup ve Albert Thor Gudmundsson’un golleriyle galip gelmeyi başarırken, kalesinde gole izin vermedi. Ev sahibi formda rakibine karşı, taraftarı önünde son derece rahat bir galibiyet aldı.