Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Antalyaspor İddaa Tahmini 29.04.2024

Trendyol Süper Lig’de haftanın kapanış maçı. Antalyaspor deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk oluyor. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Fatih Karagümrük ile Antalyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fatih Karagümrük galibiyetine 2.12, beraberlik tercihine 3.72, Antalyaspor galibiyetine ise 3.58 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Fatih Karagümrük 7 Maç Sonra Kazandı 

Fatih Karagümrük Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Son sıradaki İstanbulspor’a konuk olan Tolunay Kafkas’ın öğrencileri 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak önemli bir galibiyet elde etti. Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiren Kırmızı Siyahlılar bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek. Fatih Karagümrük’ün kazanması halinde düşme hattının üzerine çıkacağını da belirtelim. 7 maç aradan sonra İstanbulspor karşısında kazanarak moral bulan Fatih Karagümrük, bu hafta Antalyaspor karşısında da 3 puan arıyor. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’te Emre Mor ve Ryan Mendes kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Antalyaspor’dan 3 Puan 

Antalyaspor Süper Lig’de 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Geçen hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Hatayspor’u 2-1 ile geçmeyi başaran Kırmızı Beyazlılar haftayı galibiyet ile geçti. Süper Lig’de 2 maç aradan sonra kazanmayı başaran Sergen Yalçın’ın ekibinde az da olsa Avrupa umutları devam ediyor. Hatayspor karşısında 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanan Antalyaspor puanını 45 yaptı. Bu hafta kazanmaları halinde 4. Sıradaki Başakşehir ile aradaki puan farklını 4’e indirecekler. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Veysel Sari ve Erdoğan Yeşilyurt kart cezalısı. Bünyamin Balcı ise sakat. 

Fatih Karagümrük – Antalyaspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’te Emre Mor ve Ryan Mendes kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Antalyaspor’da Veysel Sari ve Erdoğan Yeşilyurt kart cezalısı. Bünyamin Balcı ise sakat. 

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta İstanbulspor’u son 5 dakikada buldukları gollerle 2-1 mağlup eden Kırmızı Siyahlılar 7 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Bu hafta ise rakip Antalyaspor. Antalyaspor ise geçen haftayı kazanarak geçti. Hatayspor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Avrupa umutlarını devam ettiren Antalyaspor bu hafta Fatih Karagümrük karşısında da 3 puan arayacak. Gollü bir maç beklentim var. Antalyaspor son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. 90 dakika sonunda en az 3 gol çıkar.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.50

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…