Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice PSG İddaa Tahmini 15.05.2024

Fransa Ligue 1‘in şampiyonu PSG, 15 Mayıs Çarşamba akşamında Nice deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak.

Betelli, Nice galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.70, PSG galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.39 oran kazandırıyor.

Nice Vites Yükseltti

Geçtiğimiz hafta Le Havre’ye karşı sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan Nice, Fransa Ligue 1’de yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkardı. Francesco Farioli ve öğrencileri, son 2 haftada Strasbourg ve Le Havre’yi mağlup ederek, Şampiyonlar Ligi umutlarını korumaya devam etti. Sezona müthiş bir başlangıç yapan ve 13 hafta boyunca maç kaybetmeyen Nice, sonraki 15 haftanın 11’inde puan kaybederek düşüşe geçerken, sezonun bitmesine 2 hafta kala yeniden form tuttu. Genç teknik adamıyla üst sıraları bırakmayan Nice, 32 hafta sonunda 54 puanla 5. sırada yer alıyor. 4. sıradaki Brest ile aralarında 4 puan fark bulunduğunu söyleyelim. Bu hafta şampiyon PSG’yi iç sahada mağlup etmeleri halinde ise puan farkı 1’e kadar inecek.

PSG Evinde Kaybetti

Fransa Ligue 1’de haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan eden PSG, 26 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik serisini Toulouse mağlubiyetiyle kaybetti. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde final için mücadele veren Luis Enrique ve öğrencileri, Dortmund karşısında yaşadığı vedanın ardından, konsantrasyon kaybı yaşıyor. Dortmund’a karşı hem iç sahada hem de deplasmanda üstün bir futbol sergileyen PSG, 180 dakika sonunda skor dahi üretemeden final biletini rakibine kaybetti. Fransa Ligue 1’de ise şampiyon olarak taraftarı önünde Toulouse karşısına çıkan PSG, 1-0 öne geçtiği maçtan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son 2 haftada Nice ve Metz deplasmanlarında izleyeceğimiz konuk ekip, sezonu galibiyetlerle bitirmek istiyor.

Nice – PSG Maç Bilgileri

Nice – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice’da Sofiane Diop’un sakatlığı devam ediyor. PSG cephesinde ise Presnel Kimpembe ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Marcin Bulka, Jordan Lotomba, Antoine Mendy, Dante, Mohamed-Ali Cho, Romain Perraud, Moffi, Melvin Bard, Badredine Bouanani, Gaetan Laborde.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Nordi Mukiele, Milan Skriniar, Vitinha, Danilo Pereira, Fabian Ruiz, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Matias Ramos, Mbappe, Zaire Emery.

İddaa Tahmini

4 haftadır maç kaybetmeyen ve 2 haftadır kazanan Nice, Şampiyonlar Ligi umutlarını koruyor. Ev sahibinin kazanmaktan başka şansı yok. PSG ise şampiyonluğunu ilan ederken, 26 hafta sonra Ligue 1’de mağlup oldu. Galibiyete ihtiyacı olan Nice, ve şampiyon olarak sezonu galibiyetlerle kapatmak isteyen PSG’nin karşı karşıya geleceği mücadelede, karşılıklı goller atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.35

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG deplasmanda maça çok iyi başladı ve ilk yarı bitmeden skoru 2-0’a getirmeyi başardı. Nice farkı 1’e indirmeyi başarsa da, 75. dakikadan itibaren 10 kişi oynamak zorunda kaldı ve evinde mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.