İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Real Betis İddaa Tahmini 25.05.2024

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün kapanış maçı. Real Betis deplasmanda, şampiyon Real Madrid’in konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Real Madrid ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Madrid kazanır 1.42, beraberlik 5.35, Real Betis kazanır ise 6.70 olarak açıklanmış.     

Real Madrid Favori Taraf

Real Madrid La Liga’da bildiğimiz gibi şampiyonluğunu garantiledi. Geçen hafta sonu La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal ile 4-4 berabere kaldılar. Rakibi karşısında 4-1 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Milli futbolcumuz Arda Güler maça ilk 11’de başladı ve 2 gol atmayı da başardı. Ligin son haftasında ise Bernabeu’da Real Betis’i konuk edecek olan Real Madrid maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de David Alaba ve Aurelin Tchouameni sakat olan isimler.

Real Betis Evinde Kaybetti

Real Betis La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de konuk ettiği Real Sociedad karşısında puan almayı başaramadı. Rakibine 2-0 kaybettiler ve UEFA Avrupa Ligi bileti alamadılar. Sezonu 7. sırada bitirmesi kesinleşen Manuel Pellegrini’nin ekibinin La Liga’da 6 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Bu hafta sonu ise ligin haftasında şampiyon Real Madrid’in konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Chimy Avila, Isco, German Pezzela ve Cedric Bakambu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid – Real Betis Maç Bilgileri

Real Madrid – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de David Alaba ve Aurelin Tchouameni sakat olan isimler. Real Betis’de Chimy Avila, Isco, German Pezzela ve Cedric Bakambu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo

Real Betis'in ilk 11'i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Ayoze Perez, Luiz Henrique, Isco, Willian Jose

İddaa Tahmini

Real Madrid geçen hafta Villarrel deplasmanında puan kaybı yaşadı. La Ceramica’da rakibi ile 4-4 berabere kaldılar. 10 maçtır kaybetmeyen Ancelotti’nin öğencileri bu hafta ligin son maçında Real Betis ile karşılaşacak. Real Betis’in La Liga’da iddiası bulunmuyor. Geçen hafta Benito Villamarin’de Real Sociedad’a 2-0 kaybettiler. Önümüzdeki sezon UEFA Konferans Ligi’nde yer alacaklar. Real Madrid sezona galibiyet ile veda eder. Bernabeu’da Real Betis engelini rahat geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.51

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…