İngiltere FA Cup iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Manchester United İddaa Tahmini 25.05.2024

İngiltere FA Cup’ta final heyecanı geldi çattı. Manchester City ile Manchester United’ın kozlarını paylaşacak mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 1 kanalından yayınlanacak.

Manchester City ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester City kazanır 1.35, beraberlik 5.50, Manchester United kazanır ise 8.50 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. KGVAR tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.  

Manchester City Şampiyon Oldu  

Manchester City Premier Lig’de 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Geçen hafta sonu Etihad’da konuk ettikleri West Ham’ı Phil Foden önderliğinde 3-1 ile geçtiler. Bu sonucun ardından da şampiyon oldular. Sezonu iki kupa ile kapatmak isteyen Manchester City FA Cup finalinde Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Yarı finalde Chelsea’yi elemeyi başaran Manchester City finalde Manhcester United karşısında da favori taraf. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de kaleci Ederson’un sakatlığı devam ediyor.

Manchester United Sürpriz Arayacak

Manchester United Premier Lig’de sezonu 8. sırada tamamladı. Geçen hafta sonu AMEX’de Brighton’a konuk oldular ve karşılaşmayı 2-0 kazandılar. Son 2 maçını kazanan Erik ten Hag’ın ekibi FA Cup finaline moralli çıkacak. Manchester Unietd’ın kupayı alması halinde UEFA Avrupa Ligi bileti alacağını da belirtelim. Bu sezon Manchester City ile 2 kez karşı karşıya gelen Manchester United, rakibine 2 maçta da mağlup olmuştu. FA Cup finali öncesinde Manchester United’da Tyrell Malacia, Harry Maguire, Luke Shaw ve Raphael Varane’ın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City – Manchester United Maç Bilgileri

Manchester City – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivibu Spor 1 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de kaleci Ederson’un sakatlığı devam ediyor. Manchester United’da Tyrell Malacia, Harry Maguire, Luke Shaw ve Raphael Varane’ın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Manuel Akanji, Ruben Dias, Josko Gvardiol, Kyle Walker, Mateo Kovacic,, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Harry Maguire, Casemiro, Aaron Wan Bissaka, Kobbie Mainoo, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Anthony, Alejandro Garnacho, Rasmus Hojlund

İddaa Tahmini

Manchester City Premier Lig’de geçen hafta şampiyonluğunu ilan etti. Etihad’da West Ham’ı 3-1 mağlup ederek şampiyon oldular. Bu hafta sonu ise FA Cup finalinde Manchester United ile karşı karşıya gelecekler. Manchester United ise geçen hafta sonu Premier Lig’de Brighton’ı 2-0 ile geçti. Son 2 maçını kazanarak moral buldular. FA Cup yarı finalinde Coventry ile karşılaşan Erik ten Hag’ın öğrencileri rakibini penaltı atışları ile geçerek finale çıkmıştı. Finalde Manchester City favori taraf ama ben gollere yöneleceğim. Manchester United son maçlarda hücumda üretken. Gollü bir derbi olur. İk takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…