Günün İddaa Kuponu (2) 30.06.2021

30 Haziran Çarşamba gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Rosenborg – Haugesund: MS 1, 1.49 (iddaa) – 1.68 (bets10) ; Rosenborg’ta mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Lilleström deplasmanına konuk olan Rosenborg, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Önceki haftalarda ise Stromsgodset ve Sarpsborg’a mağlup oldular. Norveç Eliteserien’de üst üste 3. Mağlubiyetini alan Rosenborg, zirve yarışından uzaklaşmaya başladı. Üstelik son 2 maçta gol dahi atamadılar. Bu hafta Haugesund ile karşılaşacak Rosenborg’ta Markus Henriksen’in sakatlığı bulunuyor. Haugesund, son haftalarda toparlanma sinyalleri veriyor. 2 hafta önce Kristiansund’u 3-0 ile geçen Jostein Grindhaug’un ekibi, geçtiğimiz hafta ise Brann’ı tek golle 1-0 mağlup etti. Norveç Eliteserien’de son 4 maçta 3. Galibiyetini alan Haugesund, 9. Sıraya kadar yükselmiş durumda. Son 2 maçtır da kalesini gole kapatmayı başaran bir Haugesund izliyoruz. Bu hafta Rosenborg’a konuk olacak Haugesund’ta Joakim Nilsen’in sakatlığı var. Rosenborg’un reaksiyon göstermesi şart. Son 3 maçtan puan çıkartamadılar. Bu maçta artık kazanacaklarını düşünüyorum. Lerkendal’da Haugesund’u mağlup ederler.

Molde – Stromsgodset: MS 1, 1.24 (iddaa) – 1.36 (bets10) ; Molde, son haftaların dikkat çeken takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta lider Bodo Glimt’i deplasmanda 2-0 ile geçmeyi başardılar. Norveç Eliteserien’de üst üste 4. Galibiyetini alan Erling Moe’nin öğrencileri, lider Bodo Glimt ile eşit puana sahip. Üstelik Molde’nin 1 maçı eksik. Son 5 maçta 13 puan toplayan ve son 4 maçtır kazanan Molde, bu hafta Stromsgodset’i konuk edecek. Stromsgodset karşısında da maçın favorisi olan Molde’de eksik bulunmuyor. Stromsgodset, geçtiğimiz hafta farklı bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Sandefjord’u 4-0 mağlup etmeyi başardılar. Norveç Eliteserien’de bu sezon 3. Galibiyetini alan Henrik Pedersen’in öğrencileri, bir önceki hafta ise Mjondalen deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmüştü. Bu sezon ligde oynadığı 4 deplasman maçından da galibiyet çıkartamayan Stromsgodset’in Molde deplasmanında işi oldukça zor. Maç öncesinde Stromsgodset’te Lars Salvesen ve Nicholas Mickelson’un sakatlıkları var. Molde’nin kazanması halinde, liderliğe  yükselme şansı var. Son 4 maçta da fire vermediler. İç sahada Molde, kazanmaya yakın taraf.

Viking – Stabaek: MS 1, 1.55 (iddaa) – 1.72 (bets10) ; Viking, son haftalarda istikrarsız sonuçlar almaya başladı. Norveç Eliteserien’de oynadıkları son 4 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadılar. Geçtiğimiz hafta Sarpsborg deplasmanında 2-1 kazanan Viking, bir önceki hafta ise Sandefjord’a deplasmanda 3-0 kaybetmişti. Özellikle Haugesund ve Sandefjord deplasmanında aldıkları mağlubiyet ile 5. Sıraya kadar gerilediler. Lider  Bodo Glimt’in 8 puan gerisinde kalan Viking, bu hafta Stabaek ile karşılaşacak. Ev sahibi Viking’in maçın favorisi olduğunu belirtelim. Stabaek’te kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Bodo Glimt deplasmanına konuk olan Stabaek, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Norveç Eliteserien’de üst üste 5. Mağlubiyetini yaşadılar. Son 5 maçtan puan çıkartamayan Jan Jönsson’un ekibi, bu sezon ligde sadece 1 galibiyet alabildi. Ligin 3. Haftasında Brann’ı 2-0 ile geçmişlerdi. Bu hafta Viking deplasmanına konuk olacak Stabaek’in yine puan alması beklenmiyor. Maç öncesinde Stabaek’te Luc Kassi’nin sakatlığı bulunuyor. Viking, maçın favorisi. Stabaek düşme hattında ve üst üste 5 maçtır mağlup olur. Viking deplasmanında da kötü seri devam eder. Viking, haftayı 3 puan ile kapatır.

Toplam İddaa Oranı: 2.86

Bets10 Bahis Oranı: 3.92