Günün İddaa Kuponu 30.06.2021

30 Haziran Çarşamba gününün öne çıkan maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 6/10. Herkese bol kazançlı günler.

Sandefjord – Bodo Glimt: MS 2, 1.44 (iddaa) – 1.63 (bets10) ; Sandefjord, alt sıralardan kurtulma çabası veriyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Viking’i 3-0 ile geçmişlerdi. Bu galibiyet ile Norveç Eliteserien’de 2. Galibiyetini alan Marti Cifuentes’in öğrencileri, getiğimiz hafta ise Stromsgodset deplasmanında 4-0 kaybetti. Bu sezonun en farklı yenilgisini alan Sandefjord, 6 puan ile play out hattında yer alıyor. Bu hafta lider Bodo Glimt ile karşılaşacaklar ve sürpriz yapma ihtimalleri oldukça düşük. Bodo Glimt, 3 gün önce karşılaştığı Stabaek’i iç sahada 4-1 mağlup etti. Norveç Eliteserien’de 2 maç aradan sonra kazanmayı başardılar. 2 hafta önce Molde’ye iç sahada 2-0 kaybeden Kjetil Knutsen’in öğrencileri, bir nevi telafi yapmış oldu. 23 puanı bulunan Bodo Glimt, liderliği elinde bulunduruyor. En yakın takipçisi Molde ile eşit puana sahipler. Bu hafta Sandefjord deplasmanına konuk olacak Bodo Glimt’te Victor Boniface’ın saktatlığı devam ediyor. Sandefjord, ligin vasat takımlarından biri. Bu sezon sadece 2 galibiyetleri var. Lider Bodo Glimt’e karşı güçleri yetmez. Bodo Glimt’ten galibiyet beklentim var.

Tromsö – Kristiansund: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.75 (bets10) ; Tromsö, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Odds BK deplasmanında 3-0 kaybettiler. Bir önceki hafta ise iç sahada Lilleström’e 2-1 mağlup olmuşlardı. Norveç Eliteserien’de oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Simo Valakari’nin öğrencileri, alt sıralardan bir türlü kurtulamadı. Bu sezon sadece 2 galibiyetleri var ve topladıkları 8 puan ile 12. Sırada yer alıyorlar. Kristiansund ise son 2 maçtan galibiyet çıkartamadı. 2 hafta önce Haugesund deplasmanında 3-0 kaybeden Kristiansund, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Mjondalen ile 1-1 berabere kaldı. Son 2 maçta 5 puan bırakan Christian Michelsen’in öğrencileri, 16 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Lider Bodo Glimt’i 7 puan gerisindeler. Bu hafta Tromsö ile karşılaşacak Kristiansund’un işi pek kolay değil. Maç öncesinde Kristiansund’ta önemli bir eksik yok. İki takımda son haftalarda oldukça formsuz. Hem Tromsö’nun hem ise Kristiansund’un galibiyete ihtiyacı var. İki takımdan da gol bekliyorum.

Brann – Lilleström: MS 2, 2.65 (iddaa) – 3.20 (bets10) ; Brann için tehlike çanları çalmaya başladı. Norveç Eliteserien’de sezona çok kötü bir başlangıç yaptılar. Geçtiğimiz hafta Haugesund deplasmanında 1-0 kaybeden Kare Ingebrigtsen’in ekibi, bu sezon 10. Maçında 8. Mağlubiyetini yaşamış oldu. Norveç Elieteserien’de tek galibiyeti bulunan Brann, topladığı 4 puan ile ligin son sırasında yer alıyor. Bu sezon tek galibiyetini Stromsgodset’e karşı aldılar. Bu hata Lilleström’ü konuk edecek Brann’da önemli bir eksik bulunmuyor. Lilleström, geçtiğimiz hafta Rosenborg karşısında 3 puana ulaşmasını bildi. Arasen’de konuk ettikleri Rosenborg’u 2-0 ile geçtiler. Norveç Eliteserien’de üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Jörgen Lennartsson’un ekibi, son haftaların formda takımlarından biri. Üst üste alınan galibiyetler ile 8. Sıraya kadar yükselmeyi başardılar. Son deplasman maçında ise Tromsö’yü 2-1 mağlup etmişlerdi. Bu hafta lig sonuncusu Brann’a konuk olacak Lilleström, bence daha ağır basan taraf. Brann, ligin son dibinde yer alıyor. Bu sezon sadece 1 galibiyet alabildiler. Lilleström ise son 3 haftada 9 puan topladı. İyi bir çıkış yakaladılar. Brann deplasmanında da kazanabilirler. Yüksek orandan Liilleström galibiyeti değerlendirilmeli

Toplam İddaa Oranı: 5.95

Bets10 Bahis Oranı: 9.12