Rosenborg Haugesund İddaa Tahmini 30.06.2021

Norveç Eliteserien’de haftanın önemli maçlarından biri. Son 3 maçta puan çıkartamayan Rosenborg iç sahada, Haugesund karşısında çıkış arayacak. 19.00’da başlayacak karşılaşmayı izlemek için doğru adres bets10 sitesi olacak.

Rosenborg ve Haugesund arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Rosenborg kazanır 1.68, beraberlik 4.20, Haugesund kazanır ise 4.75 olarak açıklanmış.

Rosenborg 3 Maçtır Mağlup

Rosenborg’ta mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Lilleström deplasmanına konuk olan Rosenborg, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Önceki haftalarda ise Stromsgodset ve Sarpsborg’a mağlup oldular. Norveç Eliteserien’de üst üste 3. Mağlubiyetini alan Rosenborg, zirve yarışından uzaklaşmaya başladı. Üstelik son 2 maçta gol dahi atamadılar. Bu hafta Haugesund ile karşılaşacak Rosenborg’ta Markus Henriksen’in sakatlığı bulunuyor.

Haugesund’ta Toparlanma Sinyalleri

Haugesund, son haftalarda toparlanma sinyalleri veriyor. 2 hafta önce Kristiansund’u 3-0 ile geçen Jostein Grindhaug’un ekibi, geçtiğimiz hafta ise Brann’ı tek golle 1-0 mağlup etti. Norveç Eliteserien’de son 4 maçta 3. Galibiyetini alan Haugesund, 9. Sıraya kadar yükselmiş durumda. Son 2 maçtır da kalesini gole kapatmayı başaran bir Haugesund izliyoruz. Bu hafta Rosenborg’a konuk olacak Haugesund’ta Joakim Nilsen’in sakatlığı var.

Maç Bilgileri

Rosenborg – Haugesund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden saat 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Lerkendal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rosenborg’ta Markus Henriksen’in sakatlığı bulunuyor. Haugesund’ta Joakim Nilsen’in sakatlığı var.

Rosenborg'un ilk 11’i Belli mi?

Rosenborg’un muhtemel kadrosu: Hansen, Eyjolfsson, Reitan, Hovland, Hoff, Holmquist, Holse, Andersson, Molins, Zachariassen, Ceide

Haugesund'un ilk 11’i Belli mi?

Haugesund’ın muhtemel kadrosu: Selvik, Knudsen, Desler, Pedersen, Leite, Velde, Sandberg, Therkildsen, Krygard, Hansen, Liseth

İddaa Tahmini

Rosenborg’un reaksiyon göstermesi şart. Son 3 maçtan puan çıkartamadılar. Bu maçta artık kazanacaklarını düşünüyorum. Lerkendal’da Haugesund’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rosenborg, yine puan kayıplarına devam etti. Haugesund ile golsüz berabere kalan Rosenborg, üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyor.