Molde Stromsgodset İddaa Tahmini 30.06.2021

Norveç Eliteserien’de liderlik hesapları yapan Molde evinde, Stromsgodset ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Molde bugün Stromsgodset karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Molde galibiyetine 1.36, beraberlik tercihine 5.50, Stromsgodset galibiyetine 8.00 oran veriyor. 

Molde Dikkat Çekiyor

Molde, son haftaların dikkat çeken takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta lider Bodo Glimt’i deplasmanda 2-0 ile geçmeyi başardılar. Norveç Eliteserien’de üst üste 4. Galibiyetini alan Erling Moe’nin öğrencileri, lider Bodo Glimt ile eşit puana sahip. Üstelik Molde’nin 1 maçı eksik. Son 5 maçta 13 puan toplayan ve son 4 maçtır kazanan Molde, bu hafta Stromsgodset’i konuk edecek. Stromsgodset karşısında da maçın favorisi olan Molde’de eksik bulunmuyor.

Stromsgodset Farklı Kazandı

Stromsgodset, geçtiğimiz hafta farklı bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Sandefjord’u 4-0 mağlup etmeyi başardılar. Norveç Eliteserien’de bu sezon 3. Galibiyetini alan Henrik Pedersen’in öğrencileri, bir önceki hafta ise Mjondalen deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmüştü. Bu sezon ligde oynadığı 4 deplasman maçından da galibiyet çıkartamayan Stromsgodset’in Molde deplasmanında işi oldukça zor. Maç öncesinde Stromsgodset’te Lars Salvesen ve Nicholas Mickelson’un sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Molde – Stromsgodset Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden saat 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stromsgodset’te Lars Salvesen ve Nicholas Mickelson’un sakatlıkları var.

Molde'nin ilk 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Petersen, Bjornbak, Eikrem, Hussain, Knudzon, Haugen, Aursnes, Hestad, Gregersen, Omoijuanfo, Brynhildsen

Stromsgodset'in ilk 11’i Belli mi?

Stromsgodset’in muhtemel kadrosu: Myhra, Valsvik, Gunnarsson, Vilsvik, Stenevik, Gulliksen, Hove, Parr, Stengel, Andreas Nyhagen, Friday

İddaa Tahmini

Molde’nin kazanması halinde, liderliğe  yükselme şansı var. Son 4 maçta da fire vermediler. İç sahada Molde, kazanmaya yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.36

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Molde, rahat bir galibiyet aldı. İç sahada Stromsgodset’i 3-0 ile geçtiler ve üst üste 5. galibiyetini aldılar.