Tromsö Kristiansund İddaa Tahmini 30.06.2021

Norveç Eliteserien’de Çarşamba günü bülteninin ilk maçı. Tromsö ile Kristiansund karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.00’da bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Tromsö ile Kristiansund arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Tromsö galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.60, konuk ekip Kristiansund galibiyetine 3.40 oran belirlenmiş durumda.

Tromsö Çıkış Arıyor

Tromsö, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Odds BK deplasmanında 3-0 kaybettiler. Bir önceki hafta ise iç sahada Lilleström’e 2-1 mağlup olmuşlardı. Norveç Eliteserien’de oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Simo Valakari’nin öğrencileri, alt sıralardan bir türlü kurtulamadı. Bu sezon sadece 2 galibiyetleri var ve topladıkları 8 puan ile 12. Sırada yer alıyorlar.

Kristiansund 4. Sırada

Kristiansund ise son 2 maçtan galibiyet çıkartamadı. 2 hafta önce Haugesund deplasmanında 3-0 kaybeden Kristiansund, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Mjondalen ile 1-1 berabere kaldı. Son 2 maçta 5 puan bırakan Christian Michelsen’in öğrencileri, 16 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Lider Bodo Glimt’i 7 puan gerisindeler. Bu hafta Tromsö ile karşılaşacak Kristiansund’un işi pek kolay değil. Maç öncesinde Kristiansund’ta önemli bir eksik yok.

Maç Bilgileri

Tromsö – Kristiansund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden saat 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfheim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Tromsö’nün ilk 11’i Belli mi?

Tromsö’nün muhtemel kadrosu: Karlstrom, Arnarson, Jenssen, Amundsen, Nilsen, Tottland, Mikkelsen, Jenssen, Ebiye, Berntsen, Kitolano

Kristiansund'un ilk 11’i Belli mi?

Kristiansund BK’nin muhtemel kadrosu: McDermott, Ulvestad, Hopmark, Erik Ulvestad, Sormo, Willumsson, Nilsen, Strand Nilsen, Diop, Bye, Gjertsen, Coly

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda oldukça formsuz. Hem Tromsö’nun hem ise Kristiansund’un galibiyete ihtiyacı var. İki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı.