Bohemians St. Patrick İddaa Tahmini 02.07.2021

İrlanda Premier Lig’te liderliğini sürdüren St. Patrick deplasmanda, Bohemians’a konuk olacak. Karşılaşma saat 21.45’te bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Bohemians ve St. Patrick arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Bohemians kazanır 2.10, beraberlik 3.30, St. Patrick kazanır ise 3.40 olarak açıklanmış.

Bohemians’tan Farklı Mağlubiyet

Bohemians, geçtiğimiz hafta farklı bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Sligo Rovers’a deplasmanda 4-0 kaybettiler. İrlanda Premier Lig’te 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Bohemians, bu sezonun en farklı mağlubiyetini almış oldu. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmada da Sligo Rovers’a 3-1 kaybetmişlerdi. İrlanda Premier Lig’te iç sahada ise etkili sonuçlar alan Bohemians’ın son 5 iç saha maçından da galibiyet ile ayrıldığını belirtelim.

Lider Puan Kaybetti

St. Patrick, geçtiğimiz hafta şok bir beraberlik yaşadı. Konuk oldukları Waterford deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. İrlana Premier Lig’te son 4 maçta 10 puan toplayan St. Patrick, lider konumda yer alıyor. En yakın takipçisi Shamrock ile eşit puana sahipler ama averaj üstünlüğü St. Patrick’te. Bu hafta Bohemians’a konuk olacak Stephen O’Donnell’ın ekibinde Alfie Lewis kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Bohemians – St. Patrick Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dalymount Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

St. Patrick’te Alfie Lewis kart cezalısı.

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Tyreke Wilson, Ciaran Kelly, Liam Burt, Dawson Devoy, Conor Levingston, Andy Lyons, Ror Feely, Alistair Coote, Georgie Kelly, Ross Tierney

St. Patrick'in ilk 11’i Belli mi?

St. Patrick’in muhtemel kadrosu: Vitezslav Jaros, Ian Bermingham, Lee Desmond, Sam Bone, Christopher Forrester, John Mountney, Jamie Lennon, Alfie Lewis, Ronan Liam Coughlin, Billy King, Matthew Smith

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Bohemians, son 5 iç saha maçından da galibiyet ile ayrıldı. Lider St. Patrick karşısında gol bulmalarını bekliyorum. St. Patrick’te son 4 maçta 10 puan topladı. Gollü bir karşılaşma olur. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bol gollü bir maç oldu. Ev sahibi Bohemians, 3-1 kazanmayı başardı. Gol var tercihimiz tam isabet sağladı.