Günün İddaa Kuponu 04.07.2021

4 Temmuz Pazar günü Copa America ve Finlandiya Veikkausliiga mücadelelerini kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Arjantin – Ekvador: 2.5 ÜST, 1.72 (iddaa) – 2.13 (bets10) ; Arjantin ile Ekvador, 4 Temmuz Pazar günü, Copa America‘da Çeyrek Final maçına çıkıyor. Türkiye saati ile 04:00‘da sahne alacak mücadelenin yayın ekranı Haber Global. Arjantin Milli takımı Copa America A Gurubu’nda fişi erken çekti. A Gurubu’nda, Uruguay, Paraguay, Şili ve Bolivya ile mücadele eden Lionel Scaloni’nin öğrencileri, ilk maçta Şili ile 1-1 berabere kalırken, Uruguay ve Paraguay karşısında alınan 1-0’lık galibiyetler ev sahibini Çeyrek Final biletine taşıdı. Gurubun son haftasında Bolivya ile karşılaşan Tangocular, son 90 dakikada şov yaptı. 4-1’lik galibiyetle gurubu tamamlayan Arjantin cephesinde Messi 148 maçta forma giyerek rekorlarına bir yenisini daha eklerken, gurupta attığı 3 golle takımının en golcü ismi oldu. Kaptan gemisini Copa America’da adım adım finale taşıyor. Copa America’ya ev sahipliği yapan ve şampiyonluğun favorisi Brezilya’dan 1 puan almayı başaran Ekvador, Çeyrek Finalde. Copa America B Gurubu’nda mücadele eden Gustavo Alfaro’nun öğrencileri, guruba 1-0’lık Kolombiya mağlubiyetiyle başlarken, son 3 haftadan 1’er puan aldı. Venezuela ve Peru ile 2-2’lik skorlarla berabere kalan konuk ekip, son maçta en az 1 puana ihtiyacı olarak lider Brezilya karşısına çıkarken, Enner Valencia’nın asistini gole çeviren Angel Mena, Çeyrek Final biletini getirdi. Galibiyet alamadan gurubu tamamlayan Ekvador, son sıradaki Venezuela’nın kötü performansıyla guruptan çıkmayı başarırken, attığı 5 golle iyi bir hücum performansı sergiledi. Copa America’da zorlanmadan skor üretmeyi başaran ve bol gollü mücadelelere imza atan Arjantin ve Ekvador’un, Çeyrek Final maçında skor katkısı vererek 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

Uruguay – Kolombiya: 2.5 ALT, 1.34 (iddaa) – 1.49 (bets10) ; Copa America‘da Çeyrek Final heyecanı devam ederken, 4 Temmuz Pazar günü Uruguay ile Kolombiya karşı karşıya gelecek. 01:00‘da start alacak maçın yayın ekranı Haber Global. Uruguay, Copa America A Gurubu’nda, Brezilya, Bolivya, Paraguay ve Şili ile mücadele ederken, 4 maç sonunda 7 puanla Çeyrek Finalist oldu. Oscar Tabarez’in öğrencileri, sadece ilk hafta lider Arjantin’e mağlup olurken, 1-1’lik Şili beraberliğiyle yükselişe geçti. Son 2 hafta Bolivya ve Paraguay karşısında kalesini gole kapatarak zafere ulaşan ev sahibinde Cavani 2 golle gurupları tamamlarken, takımın bir diğer gol silahı Suarez ise sadece 1 kaydedebildi. Rakiplerine kolay gol şansı vermeyen ve çıktığı bütün maçlar 2.5 alt seçeneğiyle sonuçlanan Uruguay, güçlü hücum hattını zaman zaman istediği kadar etkili kullanmayı başaramasa da, savunmada kolay hata yapmıyor. Kolombiya, Copa America B Gurubu’nu 4 puanla 3. Sırada tamamladı. Reinaldo Rueda’nın öğrencileri ilk 2 haftada Ekvador’dan 3, Venezuela’dan 1 puan almayı başarırken, son 2 hafta Brezilya ve Peru karşısında gol atmayı başarmasına rağmen mağlubiyetten kurtulamadı. Sadece 2. Hafta 10 kişi kaldığı Venezuela karşısında fileleri havalandırmayı başaramayan Kolombiya, 3 golle gurubu tamamlarken, Cardona, Borja ve Diaz’dan 1’er gol katkısı aldı. Uruguay karşısına tam kadro çıkacak olan Kolombiya, Çeyrek Finalin zayıf halkaları arasında gösterilse de, hücum hattındaki etkisiyle tehlike arz ediyor. Kolombiya kolay lokma değil. Savunmada iyi performanslar sergileyen ve rakiplerine kolay gol şansı vermeyen iki takımın Çeyrek Final mücadelesinde, savunma etkilerini sürdüreceğini ve maçı 2.5 gol barajının altında tamamlayacağını düşünüyorum.

FC Lahti – SJK Seinajoki: KGVAR, 1.71 (iddaa) – 1.90 (bets10) ; İddaa fikstüründe 4 Temmuz Pazar günü yer alan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, FC Lahti ile SJK Seinajoki, Lahden Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 18:30. FC Lahti, Finlandiya Veikkausliiga’nın son 6 haftasından namağlup çıkmayı başarırken, 5. sıraya kadar yükseldi. Son haftaların formda takımı üst üste 3 galibiyetin ardından, Haka beraberliğiyle birlikte puan kaybetmeye başlasa da, HIFK ve Inter Turku gibi ilk 5 içerisinde yer alan rakiplerine galibiyet şansı vermedi. Son 3 haftada kazanmak için yeterli olamasa da, kaybetmeyerek zirve takibini sürdüren Ilir Zeneli’nin öğrencileri, 9 hafta sonunda 4 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle yoluna devam ediyor. 9 maçın 7’sinde skor üretmeyi başaran FC Lahti, etkili hücum performansıyla son haftalarda yükselişe geçti. Konuk ekip SJK Seinajoki, Finlandiya Veikkausliiga’da son 2 sınavını IFK Mariehamn karşısında verirken, deplasmandan 1-0’lık galibiyetle dönen ekip, iç sahada 3 golle 3 puana uzandı. Laine, Ngueukam ve Lepistö’nun golleriyle zafere ulaşan SJK Seinajoki, 10 hafta sonunda 5. galibiyetini alırken, 17 puanla 4. sırada yer aldı. 6 iç saha maçında sadece 2 galibiyet alan konuk ekip, deplasmandan ise 4 maçtan 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrıldı. Ligin en iyi dış saha performansını sergileyen ilk 3 takımdan biri olmayı başaran SJK Seinajoki, iç saha performansıyla güven vermese de, deplasmandaki başarısıyla elde ettiği 4. Sıra ve performans grafiğiyle FC Lahti deplasmanında tehlike arz ediyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu üst sıra mücadelesinde, son haftalarda etkili olmayı başaran FC Lahti ve SJK’nın, puan kaybetse dahi skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.94

Bets10 Bahis Oranı: 6.03