Günün İddaa Kuponu (2) 04.07.2021

4 Temmuz Pazar günü Norveç Eliteserien Ligi’nde heyecan devam ederken, 3 güvendiğim karşılaşmayı kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Sarpsborg – Molde: MS 2, 1.56 (iddaa) – 1.80 (bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi‘nin 11. sırasında yer alan Sarpsborg, 4 Temmuz Pazar günü evinde lider Molde‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00‘da başlayacak mücadeleye Sarpsborg Stadı ev sahipliği yapacak. Evinde Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Molde’yi konuk edecek olan Sarpsborg, 2 haftadır Viking engelini geçmeyi başaramadı. Rakibine iç sahada 1-0 mağlup olan ekip, deplasmandan ise 4-1’lik mağlubiyetle döndü. Mikael Stahre yönetiminde sadece 2 maç kazanabilen ve 9 haftalık performansıyla ligin alt sıralarından kurtulmayı başaramayan Sarpsborg, sadece Tromsö ve Rosenborg deplasmanlarından 3’er puanla dönerken, iç sahada ise bütün rakiplerine puan kaybetti. Molde’ye deplasmanda 4-1 mağlup olan ev sahibi, son 2 haftalık performansıyla iç sahada da güven vermiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde 5’te 5 yapmayı başaran Molde, Bodo/Glimt’in elinden liderlik koltuğunu almayı başardı. Lideri 2 hafta önce deplasmanda 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta Stromsgodset karşısında ise 3-0’lık net bir galibiyet alırken, maç eksiğine rağmen hem zirveye oturdu hem de puan farkını 3’e çıkardı. Norveç Eliteserien Ligi’nin en golcü takımı Molde, sadece Valerenga’ya mağlup olurken, Omoijuanfo 13 gollük performansıyla hem takımının hem de ligin en golcü ismi olmayı başardı. Molde konuk olacağı Sarpsborg deplasmanında galibiyet serisini ve zirvedeki konumunu sürdürmek istiyor. Ligin en formda ve en golcü takımı Molde, lider olarak çıkacağı haftada Sarpsborg deplasmanından 3 puanla dönmeyi başarır. 5’te 5 yapan konuk ekip deplasmana çok formda çıkacak.

Stabaek – Sandefjord: KGVAR, 1.48 (iddaa) – 1.68 (bets10) ; İddaa fikstüründe 4 Temmuz Pazar günü yer alan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde Stabaek evinde Sandefjord‘u konuk edecek. Başlama düdüğü 16:00‘da çalınacak mücadeleye Nadderud Stadı ev sahipliği yapacak. Ev sahibi Stabaek’i, Viking deplasmanından alınan 1 puan düşme hattından kurtarmak için yeterli olmadı. Norveç Eliteserien Ligi’nde üst üste 5 mağlubiyetle birlikte ligin en formsuz takımları arasına giren Stabaek, Nusa’nın 2, Geelmuyden’in tek golüyle Viking deplasmanında 2 kez öne geçmeyi başarsa da, haftayı 1 puanla kapattı. Brann’ın ardından ligin en etkisiz takımı olarak Sandefjord karşısına çıkacak olan Jan Jönsson’un öğrencileri, 9 hafta içerisinde sadece en yakın rakibi Brann’ı mağlup edebildi. Norveç Eliteserien Ligi’nin son haftasında lider Bodo/Glimt karşısına çıkan Sandefjord, küme düşme potasının içerisinde çıktığı mücadeleden Tveter’in golüyle galip ayrılmayı başarırken, hem düşme potasından kurtuldu, hem de 4-0’lık Stromsgodset mağlubiyetinin ardından toparlanma sinyalleri verdi. İç sahada 2 haftadır kazanan Sandefjord, deplasmanda ise 2 maçtır kazanamıyor. Stabaek ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Marti Cifuentes’in öğrencileri, kaybetmesi halinde tekrar düşme potasına dahil olabilir. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımında düşme tehlikesinden uzaklaşmak için galibiyete ihtiyacı var. Savunmada iyi performanslar sergilemeyen tarafları, bu hafta skor üretmeyi başarır.

Haugesund – Tromsö: 2.5 ALT, 1.74 (iddaa) – 2.00 (bets10) ; Haugesund evinde Tromsö ile karşı karşıya gelecek. Seyircisiz oynanacak Norveç Eliteserien Ligi mücadelesi, 4 Temmuz Pazar günü Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Haugesund, son 3 haftadan namağlup çıkmayı başardı. Kristiandusnd karşısında 3-0, Brann karşısında ise 1-0’lık galibiyetler alan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Rosenborg deplasmanına konuk olurken, galibiyetlerine devam etmeyi başaramasa da, gol yememe süresini 270 dakikaya çıkardı ve son 3 haftadan 7 puan toplamayı başardı. 8 hafta sonunda yediği 6 golle ligin en iyi savunma performansına sahip olan Haugesund, savunmada liderin üzerinde bir performans grafiği ortaya koyarken, 9. Sırada yer aldı. Üst sıralar için hala yeterli olmayı başaramayan ev sahibi, Tromsö karşısında yükselişini sürdürmek istiyor. Evinde ağırladığı Kristiansund ile 0-0 berabere kalan Tromsö, iç sahada mağlubiyetlere son vermeyi başarsa da, puan kayıplarını durduramadı. Lilleström ve Odds BK mağlubiyetlerinin ardından kan kaybetmeye devam eden konuk ekip, yeni yükseldiği Norveç Eliteserien Ligi’nde 10 haftadan 2 galibiyet çıkarmayı başarabildi. Küme düşme tehlikesini atlatmayı başaramayan Tromsö, sadece Viking ve Stabaek deplasmanlarından maç kazanabildi. İç sahada vasat bir performans ortaya koyan konuk ekip, deplasmanda galibiyetlerine devam ederek düşme tehlikesinden uzaklaşmak istiyor. 3 haftadır kalesinde gole izin vermeyen Haugesund ve son haftalarda skor bulmakta zorlanan Tromsö’nün, bu hafta 2.5 gol barajını aşamayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.01

Bets10 Bahis Oranı: 6.04